Kina: Samtlige coronapatienter er udskrevet i Wuhan

Der er nu ikke en eneste indlagt med coronavirus i det tidligere epicenter Wuhan, oplyser myndighederne

Wuhan, der tidligere var hårdt ramt af coronavirus, har ikke længere nogen coronapatienter på hospitalerne, oplyser Kinas Nationale Sundhedskommission (Arkivfoto).
 Foto: Str/Ritzau Scanpix
Wuhan, der tidligere var hårdt ramt af coronavirus, har ikke længere nogen coronapatienter på hospitalerne, oplyser Kinas Nationale Sundhedskommission (Arkivfoto). Foto: Str/Ritzau Scanpix
Følg Krig & katastrofer

Alle patienter med coronavirus er blevet udskrevet fra hospitalerne i den kinesiske millionby Wuhan.

Det oplyser Kinas Nationale Sundhedskommission.

Coronavirusset menes at være brudt ud i Wuhan i Hubei-provinsen i slutningen af sidste år. Det var længe epicenteret for det smitsomme virus.

- Seneste nyt er, at den 26. april er antallet af nye coronaviruspatienter i Wuhan nul takket være en fælles indsats fra den medicinske stab i Wuhan og resten af landet, siger Mi Feng, der er talsmand ved sundhedskommissionen.

Wuhan har i alt bekræftet 46.452 tilfælde af coronasmitte. 3869 personer har mistet livet i Wuhan efter at være blevet smittet.

Wuhan og Hubei indførte i slutningen af januar en streng nedlukning af samfundet. Veje blev lukket, tog og fly blev aflyst, og borgerne fik begrænset deres mulighed for at bevæge sig frit.

Selv om samfundet er ved at vende tilbage til dagligdagen i Wuhan, så tester byen fortsat mange personer for potentiel coronasmitte.

Kinas fokus er i høj grad dog også blevet flyttet til den nordøstlige grænseprovins Heilongjiang. Her har man registreret mange importerede tilfælde af coronasmitte fra Rusland.

I alt registrerede Kina lørdag 12 nye tilfælde af smitte landet over.

Siden coronavirusudbruddets begyndelse i slutningen af 2019 har virusset spredt sig til lande over hele kloden.

Særligt Europa og USA er blevet hårdt ramt, og på verdensplan er over 2,9 millioner personer blevet smittet med virusset.

Over 200.000 smittede personer har mistet livet.

I Danmark lyder antallet af bekræftede smittetilfælde på 8445. 418 personer har mistet livet efter at være blevet smittet.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind