Maira skriver stadig til far

Andrew Nari var steward på MH370

Her kan du se et udpluk af National Geographic Channels program om MH370

’362 dage uden dig. Hvor tiden dog flyver. Vi savner dig – du er altid i vore hjerter’.

Tre dage før årsdagen for katastrofen skrev Maira Elizabeth Nari endnu en hilsen til sin far Andrew Nari på Twitter. Han var steward på det savnede Malaysia Airlines-fly, og datteren har igennem det seneste år skrevet talrige beskeder på de sociale medier om at sidde tilbage som pårørende til en tragedie uden lige.

Også på pigens Instagram-profil handler meget om faren.

’Måske er det, fordi jeg savner dig. Du kommer måske ikke hjem, men hey, jeg vil arbejde hårdt for familien, okay? Det lover jeg. Det er længe siden jeg sidst græd, men jeg kunne ikke lade være. Besøg mig noget mere, okay?’, skrev hun for fire måneder siden som tekst til et billede af sin far - nydeligt klædt i sin uniform.

(AP/Vincent Thian) Krig & katastrofer - 8. mar. 2015 - kl. 06:28 1 år efter flyet forsvandt: Hvor er MH370?

Et håndskrevet brev, som Andrew Nari skrev til hende omkring tre måneder før tragedien, ligger også på Instagram. Her skriver han, hvor højt han elsker hende, og at han altid tænker på hende, selv om han tit er ude at flyve.

Maira nægtede i dagene efter flyets forsvinden at opgive håbet:

'Min far må være travlt optaget af at servere mad og drikkevarer for passagererne', lød det en martsdag sidste år, hvor hun også bad folk om ikke at dømme piloterne.

Noget tyder dog på, at 18-årige kvinde trods alt også har brug for at give nogen skylden:

’De, der fik det her til at ske, vil rådne op i helvedet’, skrev hun i november. Også måneden forinden skærpede Maira tonen, da hun tog kraftig afstand fra, at flere til Halloween havde klædt sig ud som MH370-ofre.

Maira er langt fra den eneste, der savner. De sociale medier er fyldt bønner for MH370 dets dyrebare last.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere