Annonce:
Annonce:

Mange regeringstro soldater i Syrien er dræbt i angreb

Talsmand afviser, at international koalition står bag mange bombedrab natten til mandag i det østlige Syrien.

Annonce:
Følg Krig & katastrofer

En paramilitær styrke fra Irak beskylder mandag USA for at have dræbt 22 af dets krigere ved et luftangreb i Syrien.

Overvågningsgruppen Det Syriske Observatorium for Menneskerettigheder (Sohr) siger, at over 50 personer blev dræbt ved angrebet. Gruppen har ikke sagt, hvem der udførte angrebet.

En talsmand for den USA-ledede koalition afviser imidlertid, at den har udført angreb i området. Oberst Sean Ryan, som er talsmand for koalitionen, bekræfter, at han kender til meldingerne om et angreb.

- Men koalitionen står ikke bag, siger han ifølge nyhedsbureauet AP.

Syrisk stats-tv rapporterer mandag formiddag, at den internationale koalition ledet af USA har bombet i den østlige del af landet, hvor flere regeringstro soldater meldes dræbt.

Angrebet er ifølge syrisk stats-tv sket omkring midnat natten til mandag ved landsbyen al-Hari, der ligger nær byen Boukamal.

- Amerikanske fly affyrede to målsøgende missiler mod militsen Hashed al-Shaabis faste stillinger, siger den iranskstøttede milits.

Ligene af mindst tre krigere fra Hizbollah-brigaderne, som er en del af Hashed-koalitionen, er blevet sendt til Irak efter angrebet, rapporterer en korrespondent for AFP.

Syriske styrker bekæmper Islamisk Stat i området vest for floden Eufrat. På den modsatte side af floden sender den internationale koalition bomber mod den ekstremistiske gruppe.

Islamisk Stat har fortsat kontrol med små områder i det østlige Syrien nær grænsen til Irak.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: