Midt i kaosset: Efterlysninger deles flittigt på sociale medier

Mere end et døgn efter terrorangrebet i Bruxelles leder pårørende på livet løs efter deres kære

Ekstra Bladet rapporterer i klippet her fra Bruxelles dagen derpå
Følg Krig & katastrofer

På sociale medier strømmer det ind med efterlysninger fra forhåbningsfulde familier, der stadig ikke har hørt fra deres kære efter terrorangrebet i Bruxelles tirsdag morgen.

Men også gaderne i Bruxelles vidner om, at familierne endnu ikke har mistet håbet. Her hænger plakater med navne og billeder på de efterlyste, fortæller Ekstra Bladets udsendte.

Omkring klokken 08.00 fandt to eksplosioner sted i lufthavnen i Bruxelles, Klokken 09.11 fandt endnu en eksplosion sted på metrostationen Malbaek nær EU-området i Bruxelles.

Angrebene har ind til videre kostet 31 mennesker livet og såret 271, og de efterladte frygter det værste.

Sabrina Esmael Fazal savnes efter angrebet. Her ses hun med sin 1-årige søn (Privatfoto)
Sabrina Esmael Fazal savnes efter angrebet. Her ses hun med sin 1-årige søn (Privatfoto)
 

De efterlyste

Den unge mor Sabrina Esmael Fazal har ikke kontaktet sin familie siden tirsdag morgen. Ifølge hendes Facebook-profil studerer hun på universitet i Bruxelles, hvor hun også bor med sin 1 år gamle søn.

Familiefaderen og IT-programmøren David Dixon opholdt sig i metroen nær Malbeck metrostationen, da bomben eksploderede. Et døgn senere har han stadig ikke kontaktet sin kæreste eller søn.

André Adam og hans hustru Danielle blev sidst set i afgangshallen i lufthavnen. Siden har de ikke givet lyd fra sig, og det har fået datteren, Gigi Adam, til at efterlyse dem begge på Facebook. Danielle er efterfølgende blevet fundet på et hospital i Flandern, men André Adam er stadig forsvundet.

30-årige Johanna Atlegrim, der oprindeligt er fra Umeå i Sverige, arbejder ifølge hendes Facebook-profil som illustrator i Bruxelles. Hun skulle have opholdt sig i metroen, da angrebet fandt sted.

Stephanie og Justin Shults var angiveligt taget i lufthavnen for at sige farvel til Stephanies mor, Carolyn Moore, der havde været på ferie hos dem den sidste uge, da bomberne sprang.

Parret er oprindeligt fra Nashville, Tennesee, men bor og arbejder i øjeblikket i Bruxelles, har Stephanies moster, Betty Gragg Newsome, forklaret til CBS News.

Efter angrebet har ingen af dem givet lyd fra sig, men myndighederne har kontaktet Justin Shults mor og fortalt, at de ikke er på listen over ofre.

Familien fortsætter derfor med at lede efter dem gennem de sociale medier.

Opdateres...

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind