Mindst 28 dræbt ved angreb på flygtningelejr i Syrien

28 mennesker er dræbt ved et luftangreb på en flygtningelejr i det nordlige Syrien, siger Syriens Observatorium for Menneskerettigheder ifølge Reuters.

28 mennesker er dræbt ved et luftangreb på en flygtningelejr i det nordlige Syrien, siger Syriens Observatorium for Menneskerettigheder ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Der er kvinder og børn blandt de dræbte, siger overvågningsgruppen, som siger, at lejren for internt fordrevne ligger nær byen Sarmada. Byen ligger 30 kilometer vest for Aleppo - Syriens næststørste by.

BBC, som henviser til øjenvidner og observatører samt sociale medier siger, at angrebet skete nær den tyrkiske grænse. Ifølge nogle rapporter blev det udført af syriske eller russiske fly, men dette er ikke blevet bekræftet.

Antallet af dræbte ventes ifølge Syriens Observatorium for Menneskerettigheder at stige.

Rapporten om angrebet kommer samtidig med, at internationale nyhedsbureauer skriver, at en 48 timers våbenhvile holder i Aleppo.

Statslige medier i Syrien siger, at regeringshæren vil respektere våbenstilstanden i 48 timer, efter at den trådte i kraft sent onsdag aften.

USA og Rusland er enedes om at samarbejde med krigens parter om at udvide en eksisterende våbenhvile i Syrien til også at omfatte Aleppo, og der var torsdag mange meldinger om, at kamphandlingerne var aftagende.

Aftalen blev indgået mellem den syriske regeringshær og den moderate opposition. Den omfatter ikke jihadistgrupper som Islamisk Stat og Nusrafronten. Den blev indgået tirsdag aften, men blev først gjort offentligt kendt sent onsdag.

Siden 22. april er over 280 civile blevet dræbt under kampene ved Aleppo.