Annonce:
Annonce:

Ny teori: MH370 blev skudt ned af USA

En tidligere direktør i et flyselskab kommer med en ny teori om mysteriet med det forsvundne Boeing-fly 

Der er stadig intet spor af MH370. (Foto: AP)
Der er stadig intet spor af MH370. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Krig & katastrofer

Det malaysiske Boeing-777 MH370 forsvinden over Det Indiske Ocean den 8. marts er stadig et af de største mysterier i flyhistorien.

Men trods adskillige teorier om, hvad der skete med flyet fra Malaysia Airlines og dens besætning på 239 mand, står de pårørende stadig tilbage med langt flere spørgsmål end svar.

Nu kommer den anerkendte franske forfatter og tidligere direktør i flyselskabet Proteus Airlines, Marc Dugain, med en ny opsigtsvækkende teori.

Han har fundet beviser på, at det forsvundne fly blev skudt ned af det amerikanske militær, da USA frygtede at styresystemet i flyet var blevet hacket, og at det var på vej til at blive brugt til et terrorangreb.

Hans teori er blevet bragt over seks sider i den franske avis Paris Match, ifølge Express.co.uk.

Annonce:

Skudt ned
Ifølge franskmandens teori, som han har udarbejdet efter en rejse til Maldiverne, blev Boeing-flyet skudt ned over øen Diego Garcia i Det Indiske Ocean. Da han besøgte Maldiverne talte han med flere lokale, der havde set et stort fly, der fløj i meget lav højde over øen.

Endvidere har en fisker fortalt ham, at flyet havde en hvid baggrund med røde og blå striber, som er et kendetegn ved Malaysia Airlines. 

Amerikanerne har tidligere benægtet, at flyet på noget tidspunkt var i nærheden af øen, hvor amerikanerne har en stor militærbase. Men alligevel tror Marc Dugain, at amerikanerne kan have haft en finger med i MH370's fald.

- Uden at gå ind i konspirations-teorier, er det en mulighed, at amerikanerne har stoppet det fly, siger franskmanden, der i et fransk radioprogram også fortæller, at øboere fandt en tom brandslukker fra flyet tæt ved en nærliggende ø.

Søger stadig svar
Mens franskmanden endnu engang har pustet liv i debatten, om hvad der skete med MH370, venter de pårørende stadig på svar fra myndighederne.

I sidste uge samlede 30 pårørende sig uden for udenrigsministeriet i Beijing, hvor de beskyldte myndighederne for ikke at give dem besked om, hvordan søgningen af det forsvundne fly skrider frem.

Søgningen af MH370 blev genoptaget i oktober efter mere end fire måneders pause.

De søger nu i en omkreds på cirka 37.000 kvadratkilometer, men stadig er der ikke fundet et eneste spor af flyet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: