Pårørende knust: Søn, svigerdatter og barnebarn omkom i flystyrt

224 mennesker har mistet livet i flystyrt ved Egypten - heriblandt 17 børn. Tilbage står de pårørende. Ulykkelige og fortvivlede

Pårørende til de omkomne stimlede lørdag eftermiddag sammen i lufthavnen Pulkovo i Sankt Petersborg (video: AP)

Familiemedlemmer, venner og andre pårørende var lørdag eftermiddag samlet i Pulkovo lufthavnen i Sankt Petersborg.

Fælles for dem alle var håbet om, at der ville være overlevende at finde på det russiske passagerfly, der tidligere på dagen styrtede ned på Sinai-halvøen i Egypten.

Men nej. Alle 224 personer - herunder 17 børn i alderen 2-17 år, syv besætningsmedlemmer og 200 passagerer - var omkommet.

Offentligheden har nu fået adgang til vraget(Foto: AP) Krig & katastrofer - 31. okt. 2015 - kl. 18:53 224 dræbte: Her er vraget

- De sagde, at flyet ville lande klokken 11.40. Min søn ringede til mig (i går, red.). Han var på ferie med sin familie. Min søn, hans kone og deres datter. Deres datter er 10 måneder gammel. Hun er mit barnebarn, fortæller en russisk kvinde til AP.

En ung russisk mand var også mødt op i lufthavnen - oprindeligt for at hente sin ven, der var om bord på flyet.

- Vi talte sammen over internettet i går. De skulle gå om bord på flyet. Jeg kiggede på radaren, og der virkede alt til at være i orden, siger han og fortsætter:

- Omkring klokken halv tolv tog jeg herud, men da kunne jeg ikke finde flyet på skærmen.

Nyheden om ulykken spredte sig hurtigt. Lubov Kekles, der var på vej til lufthavnen for selv at rejse ud af landet, hørte om flystyrtet kort tid efter, at hun havde forladt sin lejlighed.

Krig & katastrofer - 31. okt. 2015 - kl. 17:13 Lig spredt over 5 kilometer: Nu bjærges de

- Jeg er virkelig bange og bekymret. Det er så uhyggeligt, at jeg er bange for at gå ind i lufthavnen. Jeg ved ikke, hvad jeg kommer til at se. Folk i sorg? Det er virkelig forfærdeligt, sagde hun til AP inden sin afrejse.

Alle om bord på det forulykkede fly var russiske statsborgere - på nær tre personer, som var fra Ukraine.

Efter 23 minutters flyvning forsvandt flyet fra radaren. I første omgang var der forvirring om, hvorvidt flyet var forulykket eller bare kortvarigt havde mistet radiokontakten - men senere viste det sig, at flyet var styrtet ned over Sinai-halvøen, hvor Sharm el-Sheikh ligger på den sydlige spids.

Her ses billeder af det forulykkede fly (video: AP)

Her kan du se flere optagelser fra ulykkesstedet (video: AP)