Russisk vejrpige: Perfekt bombevejr i Syrien

En bizar vejrudsigt har fundet sted i Rusland, fortæller The Guardian, der har fået udsendelsen oversat

Se den militante vejrudsigt her

Vejrudsigten plejer at indeholde oplysninger om vindstyrke, temperatur og nedbør, men ifølge det engelske medie The Guardian, så er de gået skridtet videre i Rusland.

I et bizart klip fortæller vejrværten, at der er 'perfekte forhold' til at lave bombeangreb.

Vejrudsigten blev sendt på den landsdækkende kanal Rossiya 24. Her er, hvad den kvindelige vært skulle have sagt i følge The Guardian:

- Det russiske flyvevåben fortsætter deres virke i Syrien. Eksperter fortæller, at timingen er rigtig god i forhold til de vejrmæssige forhold

I vejrudsigten viser den russiske kanal også flere klip, hvor der øjensynligt smides bomber. Disse videooptagelser er ifølge mediet blevet offentliggjort af det russiske forsvarsministerium.

Vejrværten fortæller angiveligt, at sandstorme kan blive et problem, men de finder åbenbart sjældent sted i oktober.

De russiske myndigheder har udtalt, at de udelukkende går efter Islamisk Stat, men Nato-chef Jens Stoltenberg har også udtrykt bekymring for, at de russiske luftangreb, som blev indledt onsdag, ikke var rettet mod IS.

Se bombeangrebene her (Video: AP)

Russiske kampfly har på et døgn angrebet 18 gange i Syrien og har ifølge Det Russiske Forsvarsministerium blandt andet ødelagt en af Islamisk Stats kommandostationer. (Foto: Det Russiske Forsvarsministerium/AP) Krig & katastrofer - 3. okt. 2015 - kl. 17:41 Her bomber Putin i Syrien