Satellitfotos viser ingen tegn på eksplosion på fly

USA's indledende undersøgelser af satellitbilleder tyder ikke på, at Egyptair-fly blev sprængt i luften

Ifølge amerikanske myndigheder viser satellitfotos ikke tegn på, at flyet af typen Airbus A320 eksploderede i luften. (Foto: AP)
Ifølge amerikanske myndigheder viser satellitfotos ikke tegn på, at flyet af typen Airbus A320 eksploderede i luften. (Foto: AP)

USA's indledende undersøgelser af satellitfotos viser ind til videre ingen tegn på, at der skete en eksplosion om bord på det Egyptair-fly, som tidligt torsdag morgen forsvandt på vej til Kairo fra Paris.

Det siger embedsmænd fra flere amerikanske agenturer til nyhedsbureauet Reuters.

USA har ifølge embedsmændene ikke udelukket nogen mulige årsager til flyets forsvinden, herunder tekniske fejl, terrorisme eller en overlagt handling fra piloten eller et besætningsmedlem.

De græske luftfartsmyndigheder siger torsdag aften, at vragdele fra flyet ikke er blevet fundet endnu.

Tidligere torsdag sagde luftfartsselskabet Egyptair, at egyptiske myndigheder havde bekræftet fundet af vragrester syd for den græske ø Karphatos. Men disse stammer ikke fra et fly, slår de græske myndigheder fast.

Flyet lettede fra Charles de Gaulle-lufthavnen i Paris, Frankrigs hovedstad, klokken 23.09 lokal tid. Det skulle være landet i den egyptiske hovedstad klokken 3.15 torsdag, men forsvandt fra radaren kort tid inden, det fløj ind i egyptisk luftrum.