Sort boks fra EgyptAir-fly lokaliseret

Flyet, der havde rute fra Paris til Cairo, styrede ned 19. maj

Her kan du høre de sidste lydoptagelser fra MS804. (Video: AP)

Franske efterforskere bekræfter, at en af de sorte bokse fra EgyptAir-flyet, der styrtede ned i Middelhavet 19. maj, er lokaliseret.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Det var et fransk flådeskib, der fangede signalerne af den sorte boks, der angiveligt skulle i et område af Middelhavet, hvor der er op til tre kilometer dybt.

Ifølge det egyptiske ministerium for civil luftfart er et andet skib nu på vej til området med robotter, som kan dykke ned på havbunden og hente de sorte bokse op. Skibet ventes at ankomme til stedet inden for en uge.

Flyvragdele, bagagerester og personlige ejendele fra de omkomne er blevet fundet i Middelhavet. (Foto: Den egyptiske hær) Krimi Medie: Airbus har fanget signal fra nedstyrtet EgyptAir-fly

I sidste uge kom det frem, at det egyptiske flyselskab EgyptAir har hyret et fransk og italiensk firma til at hjælpe med at finde to af flyets to sorte bokse, så man kunne få bekræftet, hvad der fik flyet til at styrte.

Efterforskerne mangler nu at finde endnu en af de sorte sorte bokse, og ifølge egyptiske myndigheder har de sorte bokse batteri nok til at kunne udsende signaler i op til fire eller fem uger.

Flyvragdele, bagagerester og personlige ejendele fra de omkomne er blevet fundet i Middelhavet. (Foto: Den egyptiske hær) Krig & katastrofer Efter undersøgelse af lig: Tyder på eksplosion om bord på EgyptAir-fly

Efterforskere har sagt, at det endnu er for tidligt at konkludere, hvad der forårsagede ulykken og har ikke udelukket et terrorangreb.

Om bord var 66 personer, der alle regnes for omkommet. Indtil er det kun lykkedes efterforskerne at finde vragdele og redningsveste fra flyet. Derudover er der også fundet personlige ejendele fra passagererne om bord.

Flyvragdele, bagagerester og personlige ejendele fra de omkomne er blevet fundet i Middelhavet. (Foto: Den egyptiske hær) Krig & katastrofer Nedstyrtet EgyptAir-fly: Lydoptagelse af pilot frigivet

Passagererne var 30 egyptere, 15 franske borgere, to irakere, to canadiere og borgere fra Algeriet, Belgien, Storbritannien, Tchad, Portugal, Saudi-Arabien og Sudan. Blandt de dræbte er en dreng og to babyer.

Yderligere var der syv besætningsmedlemmer og tre sikkerhedsmedarbejdere om bord.

Opdateres...

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.