Syriske granater sårer flere vejarbejdere i tyrkisk by

Granater affyret fra Syrien har såret otte mennesker i den tyrkiske grænseby Kilis. Tyrkiet svarer igen

Bombardementer fra Syrien ramte tirsdag morgen den tyrkiske grænseby Kilis og sårede otte mennesker. Det fortæller byens borgmester, Hasan Kara, til nyhedsbureauet Reuters.

De to artillerigranater ramte henholdsvis et område med vejarbejde samt en tom grund. Ifølge borgmesteren er flere af de sårede kommunalt ansatte vejarbejdere.

Det er anden dag i træk, at granater fra Syrien rammer Kilis. Således blev 12 mennesker såret mandag, da raketter ramte byen. Det skriver det tyrkiske nyhedsbureau Dogan.

Det tyrkiske militær svarede igen ved at affyre artillerigranater, og det samme gør sig gældende tirsdag, hvor Tyrkiet ligeledes svarer igen på dagens beskydning ved at affyre artillerigranater ind i Syrien.

- Den tyrkiske hær har gjort gengæld, siger en unavngiven officer til nyhedsbureauet AFP.

Området omkring grænsen kontrolleres af den militante bevægelse Islamisk Stat (IS), men det er fortsat uklart, hvem der står bag denne uges bombardementer.

Kilis, der er hjemsted for omkring 110.000 syriske flygtninge, bliver ofte ramt af artilleri fra den syriske side af grænsen. I et raketangreb i sidste måned blev to mennesker, herunder et barn, dræbt.