Annonce:
Annonce:

Tragisk skæbne: Pilot styrtede i døden 16 år efter sin mand

Andenpiloten på det passagerfly, der søndag på styrtede ned i Nepal, led samme tragiske skæbne som sin afdøde mand, der selv for 16 år siden styrtede i døden som pilot for Yeti Airlines

Vi advarer om voldsomme billeder: En video optaget af en passager på ATR 72-flyet, der styrtede ned søndag i Nepal, viser, hvor rolig stemningen er på flyet, få øjeblikke inden det styrtede

Voldsomme billeder: En video optaget af en passager på ATR 72-flyet, der styrtede ned søndag i Nepal, viser, hvor rolig stemningen er på flyet, få øjeblikke inden det styrtede.
Annonce:
Følg Krig & katastrofer

En forfærdelig flykatastrofe fandt sted i Nepal søndag, da et passagerfly fra Yeti Airlines styrtede ned nær byen Pokhara og på tragisk vis endte med at koste mindst 68 personer livet.

Flystyrtet, der har forfærdet nationen, var det mest alvorlige i mere end tre årtier.

Der er indtil videre ikke fundet nogen overlevende fra Yeti Airlines-flyet, der i alt havde 72 passagerer ombord.

Redningsmandskabet valgte sent mandag aften at indstille eftersøgningen efter de resterende savnede i det udbrændte vrag.

En tragisk historie om to ulykkelige skæbner bliver nu fortalt af nyhedsbureauet Reuters.

Tragisk skæbne
Andenpiloten på det passagerfly, der styrtede ned søndag, var nemlig enke til en pilot, der for 16 år siden selv styrtede i døden med et fly fra selvsamme nepalesiske flyselskab.

Det skriver Reuters ifølge The Guardian.

Annonce:

Andenpilotens navn var Anju Khatiwada, og tilbage i 2010, fire år efter sin mands død, blev hun ansat som pilot i Yeti Airlines.

Hun valgte dermed at gå i fodsporerne på sin afdøde mand, Dipak Pokhrel, der i 2006 styrtede ned med et mindre passagerfly, få minutter før det ellers efter planen skulle ramme landingsbanen.

Forsikringssum betalte uddannelse
- Hendes mand, Dipak Pokhrel, døde i 2006 i et flystyrt med et Twin Otter (fly, red.) fra Yeti Airlines nær Jumla-regionen. Med forsikringssummen fra hendes mands død kunne hun betale for sin pilot-uddannelse, har en talsperson fra det nepalesiske flyselskab udtalt efter søndagens ulykke.

Anju Khatiwada havde personligt tilbragt mere end 6.400 timer i luften og tidligere fløjet populære turistruter fra hovedstaden Kathmandu til Nepals næststørste by, Pokhara.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: