Annonce:
Annonce:

Ukraine udskifter forsvarsminister Oleksii Reznikov

Ukraine udskifter landets forsvarsminister efter korruptionsbeskyldninger, oplyser præsidentens parti

Annonce:
Følg Krig & katastrofer

Ukraines omstridte forsvarsminister Oleksii Reznikov er blevet flyttet til en anden ministerpost, meddeler lederen af præsidentens parti i parlamentet i Kyiv.

Forsvarsministeren, der er belastet af beskyldninger om korruption blandt sine nærmeste medarbejdere, erstattes af Kyrylo Budanov, lederen af militærets efterretningstjeneste.

- Krigen dikterer de politiske udnævnelser siger parlamentarikeren Davyd Arakhamia, som gav meddelelsen om den nye forsvarsminister.

– I henhold til forfatningen er beslutningen om, hvorvidt nogen skal være forsvarsminister eller ikke, truffet af en enkelt person - af Ukraines præsident, Volodymyr Zelenskyj, tilføjer han.

- Tidspunktet og omstændighederne kræver forstærkning og omgruppering. Det sker nu, og det vil fortsat ske fremover, tilføjer han uden at oplyse yderligere detaljer om rokeringen i regeringen.

Reznikov har afvist alle beskyldninger om korruption som forsøg på at svække tilliden til Ukraines forsvarsdepartement i en vanskelig tid.

Korruption har været stærkt udbredt i Ukraine til trods for demokratiske opstande og gennemgribende bestræbelser på reformer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: