USA bomber IS-bank: Her regner det med pengesedler

Pentagon har offentliggjort en ny video, der viser, hvordan terrororganisationens pengesedler flyver rundt i luften efter eksplosion

Det amerikanske forsvarsministerium, Pentagon, har for nyligt offentliggjort en ny video, der viser en bombning af en bank.

Luftangrebet fandt sted den 11. januar over irakiske by Mosul, hvor amerikanske fly smider to bomber på 925 kilo stykket.

Bomberne rammer terrororganisationen Islamisk Stats valutareserver, der ligger midt i byen.

På videoen ser man bombningen, og hvordan store skyer af papir flyver op i luften. 

USA's forsvarsministerium påstår ifølge nyhedsbureauet AP og tv-stationen CNN, at det er skyer af papir, som man kan se på videoen.

Der er dog ikke nogle, der ved, hvad det præcise beløb er, men den amerikanske general Lloyd Austin er vældig glad for aktionen, siger han til CNN.

- Det var et godt angreb. Og vi anslår, at det berøvede Islamisk Stat for millioner af dollars, siger han til tv-stationen og fortsætter:

- Kombineret med alle de andre angreb, vi har foretaget på Islamisk Stats olie og gasproduktionsfaciliteter og angreb på deres økonomiske infrastruktur og indtægtskilder, kan I være helt sikre på, at de kan mærke det i deres checkhæfte.

Se videoen ovenover.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere