Annonce:
Annonce:

Ældre-kongen i kaos

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

TULLE styrter nedad fra tinderne som de ældres rige hyggeonkel i disse dage. Pensionisterne er rasende og målløse over hans opførsel.

DANSK FOLKEPARTI er gået med til besparelser på boligydelser, der rammer op til 175.000 ældre, trods adskillige advarsler om, at DF havde gang i noget, der kun kan tolkes som løftebrud.

JA, FLERE flere af DF’s ordførere har allerede de seneste uger erkendt i pressen og i folketingssalen, at finansloven gjorde ondt på dette punkt.

ÆLDRE SAGEN, der normalt nærmest er guruer for DF, har siden oktober løbende tæppebombet Folketinget med konsekvenserne af de planlagte besparelser. Man har godt nok skullet gå i en stor bue udenom samtlige postbokse og nyhedsflowet for ikke at fatte budskabet.

Annonce:

MEN NU hvor Socialdemokraterne borer rundt i såret i annoncer, og Ældre Sagen er på barrikaderne, spiller DF vildt overraskede uskyldigheder.

DF-BOSSEN har ellers kælet for sit image som regnedrengen, der troppede selvsikkert og velforberedt op til alle finanslovs-forhandlinger. Altid med den tykke finanslov strittende af små gule huskesedler, hvor han havde fundet et hår i suppen. Skiftende finansministre har puslet om deres ’ligemand’ indenfor statsfinanserne med ærbødighed og flæskesteg.

DESTO mere hule og usandsynlige lyder Kristian Thulesen Dahls paniske bortforklaringer.. Nu – fem minutter i 12 rent finanslovsmæssigt .

– NÅR VI nu dykker lidt mere ned i regnestykkerne, bliver vi lidt forundrede ... og så bliver vi nødt til at spørge ... plaprer DF’erne. Og nu gør de det ’eneste ansvarlige’ – nemlig beder Finansministeriet om nye beregninger. Efter at de HAR godkendt finanslovsaftalen.

Annonce:

CLAUS HJORT tager DF’s rygsvømning med sin sædvanlige urokkelige flegma. Regeringen har ønsket at bremse de stadig højere huslejer i kommunale plejeboliger – eller i hvert fald, at de skulle finansieres pr. automatik af boligydelser. Kun de svageste ældre bliver friholdt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: