Annonce:
Annonce:

Afklædningen af De Radikale

Karen Melchior er en hidsigprop, der foreløbig har forårsaget minimum tre sygemeldinger blandt Radikale Venstres medarbejdere i Europa-Parlamentet. Foto: Ekstra Bladet
Karen Melchior er en hidsigprop, der foreløbig har forårsaget minimum tre sygemeldinger blandt Radikale Venstres medarbejdere i Europa-Parlamentet. Foto: Ekstra Bladet
Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

PÅ EKSTRA BLADET venter vi spændt. Vil Radikale Venstres medlem af Europa-Parlamentet, Karen Melchior, gentage Kristian Hegaards bemærkelsesværdige udsagn: ’Jeg har overtrådt de værdier, jeg selv står for’.

Sådan lød det fra Hegaard, da han erklærede sine party- og gramsedage i partiet for fortid. Han tog som bekendt samme vej som eksformand Morten Østergaard ud af Folketinget – eller fik muligvis et skub.

KAREN MELCHIOR har ikke gramset på nogen, så vidt vi ved. Til gengæld kan man spørge, om hendes grænseoverskridende adfærd i virkeligheden ikke er lige så slem – eller værre?

Annonce:

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har partiet været bekendt med hendes bizarre opførsel i lang tid. Nøjagtig som man var med Morten Østergaard og Kristian Hegaards krænkende adfærd. Og der er tilsyneladende tale om samme håndsky håndtering fra hovedkontoret.

MELCHIOR ER, som Ekstra Bladet har godtgjort, en hidsigprop, der foreløbig har forårsaget minimum tre sygemeldinger blandt Radikale Venstres medarbejdere i parlamentet. EU-politikeren beskrives som en ’tikkende bombe’, der råber og overfuser de ansatte.

RADIKALE VENSTRES uafhængige kontaktinstans, der behandler grænseoverskridende adfærd i partiet, har derfor været tvunget til at indlede en undersøgelse af Melchior – efter EkstraBladets historier.

DET RADIKALE hus gennemgår i det hele taget et facadefald i disse år. Husets beboere forsøger at forklare det med, at verden er af lave. Det er både slemme tider og urimelige vilkår, hedder det.

Annonce:

’POLITIK ER gået i stykker’, siger leder Sofie Carsten Nielsen. Alle kan dog se, at Radikale Venstre forveksler egen tilstand med nationens. Det kan sagtens gå fint for landet og modsat for Radikale Venstre, hvilket de radikale tydeligvis ikke begriber. Det er derfor en farce med Sofie Carsten Nielsen som bannerfører for en nederlagsfortælling om, at verden er af lave. Hun leder selv et parti marineret i sexisme-skandaler, med diverse desertører i folketingsgruppen og en eksplosivt opfarende EU-parlamentariker.

OG HUN reagerer ikke, før det bliver pinligt.

DE ANGIVELIGT humanistiske, huldsalige, inkluderende og i egen optik uangribelige radikale står hermed afklædte. Vi andre ser, at de i virkeligheden er opfarende, sexistiske, hykleriske og ekskluderende.

MÅSKE ER det ved at dæmre for Sofie Carsten Nielsen. Hvorfor hun ikke vil sige noget til Ekstra Bladet om Karen Melchiors grænseoverskridende adfærd. Så lad os her igen give ordet til Kristian Hegaard. Fra hans afskedssalut, hvor han – nok uforvarende – kom til at give et indblik i den særlige radikale tankegang: ’Jeg er virkelig ked af at have opført mig grænseoverskridende. For sådan kender jeg ikke mig selv’.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
danmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste hus
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: