Alt er til salg

DANMARK producerer ikke længere sin egen vaccine. Den opgave er overladt til Aljomaih-gruppen, der ejes af et saudiarabisk familiedynasti.

Statens Serum Instituts vaccine-enhed hedder nu AJ Vaccine.

EKSTRA BLADET afslørede i går, at de nye ejere har støttet organisationen Det Muslimske Broderskab, som af både amerikanske og engelske myndigheder forbindes med terror.

De nye ejere er fortalere for sharia, og de har medarbejdere, der tidligere har opfordret til boykot af Danmark.

TIL OVERFLOD afslører Ekstra Bladet i dag, at det nye selskab, AJ Vaccines, er placeret i skattely.

Virksomheden ejes af et andet dansk selskab, der ejes af et malaysisk selskab, som ejes af et andet malaysisk selskab, som igen ejes af et selskab, der praktisk nok er registreret i det populære skattely Cayman Islands.

VI KAN NOK regne med, at en del af indtjeningen fra vaccineproduktion i Danmark i fremtiden vil gå til at støtte den mest rabiate afart af islam. Mens vi altså ikke kan være sikre på, at den danske statskasse får nogen glæde af pengene.

De danske politikere, der stod bag beslutningen om at sælge vaccinefabrikken, var orienterede om ejerskabet på Cayman Island, hvilket kun gør det hele mere grotesk.

SUNDHEDSMINISTER Ellen Trane Nørby (V) og Joachim B. Olsen (LA), der er formand for Folketingets finansudvalg, forsvarer begge salget med, at der ikke var andre købere, som bød sig til.

Og?

FINDES der overhovedet nogen, flertallet bag salget ikke ville have solgt til?

Findes der overhovedet noget, disse politikere ikke vil sælge?

PARTIERNE bag udsalget – Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Venstre, Liberal Alliance, Radikale Venstre og Det Konservative Folkeparti – har nu bragt Danmark i en situation, hvor vi må håbe på Saudi-Arabiens velvilje på et livsvigtigt område.

Danske børns liv kan afhænge af, om nogle religiøse fanatikere hidser sig op og beslutter at boykotte Danmark. Som Saudi-Arabien gjorde det under Muhammed-krisen.

FLERTALLET bag salget har ikke gjort Danmark rigere, men til gengæld mindre trygt.

Det er uforståeligt.

152 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere