Taburet-tumlinge

I EN UGE har regeringen nu tumlet rundt i forsøget på at overbevise os om, at den nye, store vækstplan vil hjælpe Danmark ud af krisen. Men det eneste sted, hvor der med sikkerhed er kommet vækst, er i vælgernes frustrationerne.

HVORNÅR forstår Helle, Bjarne og resten af den blå bande hos Socialdemokraterne, at man altså ikke kan få danskerne med sig, når man hele tiden gør det stik modsatte af, hvad man har lovet.

Og hvornår forstår Holger K. og Anette V, at SF ikke hører hjemme i den her blå regering? Nu kan man jo selvfølgelig godt komme i tvivl om, hvorvidt Anette Vilhelmsen allerede er udtrådt af regeringen set i lyset af, at hun som vækst- og erhvervsminister ikke deltog, da årtiers største vækst- og erhvervspakke blev præsenteret.

UGEN HAR også udstillet den interne uenighed i regeringen. Formand Vilhelmsen har klart meldt ud, at en lettelse af selskabsskatten ikke er SF-politik. Men ministerposten er åbenbart vigtigere end politikken – også for de socialdemokarter, der er imod. En yndet formulering har lydt: ’Selskabsskattelettelsen kan ikke stå alene’.

UGEN LÆRTE OS også, at Helle Thorning og Bjarne Corydon kører sololøb, når det passer dem. Selv stærke kræfter som Mette Frederiksen og Henrik Sass blev holdt udenfor og måtte rette ind, da selskabsskatten skulle lettes. Men hvor længe finder de sig i det?

Mest af alt er der tale om totalt kaos hos sosserne, og hvem gider overhovedet stemme på et parti, der ikke engang selv tror på sin politik, som redaktør Myhlenberg udtrykte det.

OG PLUDSELIG sent fredag eftermiddag, hvor alle stort set er gået på weekend, tumler sosserne tilbage i den rigtige retning med en visionær milliardplan for den kollektive trafik, hvor man vil bytte olieindtægter for elektriske tog.

Som vælger er det i sandhed ikke nemt at blive klog på de her taburettumlinge.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere