Franks åbne socialkasse

FRANK Jensen, Københavns overborgmester, er god til at være stiv af forargelse, og love bulder og brag – men reelt sker der ikke en brik over for den skandaløse malkning af de offentlige kasser, som sigøjnerfamilien Levakovic præsterer, generation efter generation.

TVÆRTIMOD – Ekstra Bladet har dykket ned i den kriminelle klan igen, og der er godt nok sket store forandringer i forhold til sidst. Men det er til det værre! Pengene fosser ud i endnu hastigere tempo. Gangsterklanen plyndrer og gør, som det passer den. Mens Frank og co. bevidstløst leverer en lind strøm af kontanter.

PR. MAIL har overborgmesteren – med specialet inden for at 'springe op som en løve og falde ned som et lam' – prøvet at pynte på denne jammerdal. Frank Jensen ønsker ikke at tale direkte med Ekstra Bladets journalister. Det kan åbenbart hurtigt blive endnu pinligere. I sine skriftlige svar vrider Frank hænder over, hvor svært det hele er, og skyder en del af ansvaret over på politiet og retsvæsenet. Og derudover går en del af prisstigningen åbenbart til at få fjernet børnene i gangsterklanen.

DET sidste kan forklare noget – men slet ikke det totale og fuldstændig oprørende billede, som endnu en gang tegner sig. Ikke mindst takket være en ny revisionsrapport. Den slår fast, at Københavns Kommune ikke har et samlet overblik over, hvad Levakovic-familien egentlig får af sociale ydelser. Kommunen kaster håndklædet i ringen, som det siges. Forvaltningerne kan stadig ikke samarbejde om den slags – måske om et par år, når de får et nyt system! I den nye rapport er de månedlige socialydelser steget til godt 300.000 kr. – måske mere...

LAD HELLERE være med også at tænke på, hvad Levakovic-farcen derudover koster samfundet, når man lægger retssager, politi osv. oveni. Det er for deprimerende. Dels fortsætter pengefloden åbenbart til ingen nytte. Og samtidig ved vi, hvordan bare en brøkdel af beløbet kunne pege fremad så mange andre steder i byen, blandt børn og gamle, på nedslidte skoler, i den kollektive trafik eller hjemmehjælpen.

Reelt sker der ikke en brik over for den skandaløse malkning af de offentlige kasser

Læs side 6 og 7

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere