Annonce:
Annonce:

Mette F.s sminkør

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

METTE FREDERIKSENS ministerium har åbenbart brug for at få pakket sine reformer ind i lyserødt cellofan og forskønnende sminke for at få de bitre piller til at glide ned i befolkningen.

DEN KENDTE KOMMENTATOR Lotte Hansen har med løfter om at skaffe positiv omtale af fleksjob-reformen scoret en kontrakt på en halv million kroner.

ÉT ER, AT kontrakterne om pr for endnu en af Mette Frederiksens skarpe reformer muligvis ikke er lovlige. Noget andet er tankegangen i sig selv – at ministeriet hyrer en smart, politisk kommentator m.m., der lover at få tv og aviser til at bringe positive historier om regeringens kritiserede reform. Borgerne skal altså selv betale millioner af kroner for at få Mette Frederiksens og Lotte Hansens forskønnede udgave af en lov, der kommer til at gøre ondt på mange.

Annonce:

LOTTE HANSENS bureau lover, som det ses i Ekstra Bladet i dag, overhovedet ikke noget om dybt saglig og nøgtern oplysning. Vorherre bevares! Næh, hun praler med at servere positive vinkler bl.a. i agurketiden via medierne.

VI KAN ALLEREDE gætte, hvilken melodi ministerens reform-forskønner kommer til at anslå: Som bekendt bliver det meget, meget svært at få førtidspension fremover. Til gengæld vil den få på alle violiner med, hvilken kæmpe tjeneste regeringen gør syge og svage mennesker ved at få dem over i fleksjob, takket være den pragtfulde fleksjobreform: kontakt med arbejdsmarkedets puls kontra den umenneskelige parkering på livslang pension. F.eks. har der allerede været tale om, hvor herligt det bliver for stærkt svækkede sklerosepatienter at påtage sig bare få timers arbejde om ugen i stedet for at sidde og kede sig hjemme i handicapboligen.

Annonce:

SÅ METTE Frederiksen er faktisk lidt af en frelsende engel, skal vi vel bringes til at forstå i agurketiden takket være Lotte Hansen. Samtidig er der høvlet godt og grundigt af fleksjob-lønningerne, så alle de svage bliver lykkelige, og staten sparer penge. Dén ged skal Lotte Hansen nok få barberet, så hun er sin halve million værd – for Mette Frederiksen altså.

Læs reportagen på side 6, 7 og 8

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: