Tak, Eivind

HERFRA skal rettes en tak til Danske Bank. Altså ikke til de menige medarbejdere, men til bankens direktion. Og især til overboss Eivind Kolding, der med sin fortid hos Mærsk Mc-Kinney Møller ved noget om rettidig omhu.

TAK, kolde Eivind, for at du efter et års tid i førerstolen endelig viser dit og Danske Banks sande ansigt. Det luner i en iskold tid. Det er trygt at være helt sikker på, hvad Danske Banks opgave er. Nemlig at tjene penge - og så mange som muligt. Til aktionærerne.

PÅ DEN baggrund er det helt forståeligt, at Danske Bank i kølvandet på et tocifret milliard-overskud har indført en intern bankskat på 480 kr. årligt til de fattigste kunder. Fattigrøvene skæpper ikke i kassen og er kun til besvær. Det fremgår også af al den ballade, de har lavet især det sidste døgns tid godt hjulpet af diverse røde politikere.

I DET hele taget ser Kolde Eivind helst, at politikerne slet ikke blander sig i bankdrift. Den slags har politikerne nemlig ikke forstand på. Kritikere indvender, at det har f. eks. Danske Bank heller ikke haft. De peger på bankens uhyrlige fejlinvestering i Irland, der kostede 34 mia. kr. og sendte chokbølger gennem hele samfundet. Men altså, hvor der handles..

ANDRE påpeger, at bl. a. Danske Bank har været meget tilfreds med de forskellige milliard-store bankpakker, som Folketinget har foræret bankerne, siden finansterroristerne for alvor slog til i 2007-2008.

IGEN helt forkert. Kolde Eivind har klart og tydeligt forklaret, at Danske Bank sagtens kunne have klaret sig uden bankpakkerne. Og han må være den nærmeste til at vide det.

I ØVRIGT er Kolde Eivind lige blevet slået til Ridder af Dannebrog, fordi han - som det hedder - ' ved Dyd, tro Tieneste og mandige bedrifter have gjort sig frem for andre berømmelig'.

SÅ STOP brokkeriet og vis nogen respekt!

0 kommentarer
Vis kommentarer