Asocialdemokraterne

VI HAR EN REGERING, hvis medlemmer i sjælden grad gør det modsatte af, hvad de mener, andre skal foretage sig.

FOLKESKOLEN ER DET eneste rigtige – altså lige bortset fra de ministerbørn, der bliver sendt til private skoler.

LØNTILBAGEHOLDENHED og skattelettelser er Venstres forsøg på at ødelægge velfærdssamfundet, lyder parolen. Altså lige bortset fra, når finansminister Bjarne Corydon mener, at SAS-medarbejderne skal presses til en historisk lønnedgang. Som statslig aktionær kan han måle sig med de mest kolde og kyniske arbejdsgiver-typer.

OG SÅ VAR DER Mette Frederiksen, som inden valget mente, at de borgerliges dagpengeforlig med en nedsættelse fra fire til to år var en massakre på lønmodtagerne.

LIGE INDTIL FORLEDEN, da hun som beskæftigelsesminister på tv fastslog, at den toårige dagpengeperiode er det eneste ’rigtige’ tal.

ASOCIALDEMOKRATERNES hykleri er uden begrænsning, og i dag kan Ekstra Bladets Sophie Bremer afsløre, hvordan socialminister Karen Hækkerup på den ene side moraliserer om ansvarlighed og ønsker forbedringer af handikappedes muligheder og på den anden side kasserer sin egen handikappede ministerchauffør.

EFTER EN ULYKKE mistede chaufføren sit ben, men han har fungeret problemfrit som chauffør for ministre som Karen Jespersen, Karen Ellemann og Benedikte Kiær.

SOM TILLIDSMANDEN i ministeriet siger: ’Det er vi forfærdede over. For hvis der er nogen, som skulle kende reglerne omkring sociale ansættelser, er det vel Karen Hækkerups eget ministerium’.

I REGERINGSPARTIERNE undrer man sig over, regeringen står katastrofalt ringe i meningsmålingerne.

SVARET ER JO IKKE svært. Hvis der er noget, vælgerne kan genkende, er det hykleri. Og hvis der er noget, vælgerne straffer, så er det politiske hyklere. Derfor er det selvfølgelig heller ikke underligt, at S står til det ringeste vælgerresultat i partiets historie.kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen