Kami-kasi Jesper

null

MAN KAN sige og mene meget om Kasi-Jesper, men én ting er sikker: Han er ikke kedelig. Ja, hans tyske kæreste Claudia skal have formuleret det således: – Han har knald i låget.

NU ER Ekstra Bladet ikke interesseret i den 43-årige Jesper Laustrup Nielsens mentale tilstand. Vi er – som det fremgår af spalterne disse dage – i stedet interesseret i hans arbejde og virke som erhvervsmand og ejer af håndboldklubben AG København.

OG HER ser det ikke godt ud. Kasi-Jesper fik et tilgodehavende på ca. en halv mia. kr., da han solgte sit guldæg, smykkefirmaet Pandora. Men siden er det skrumpet ind til ca. 50 mio. kr. Reelt har han i dag ingen løbende indtægter. Til gengæld er skattevæsenet voldsomt interesseret i hans forhold. Meget bedre går det ikke med håndbold-klubben. AG København er økonomisk på vej ned i røven af fjerde division.

DEN SLAGS oplysninger, bryder Kasi-Jesper sig ikke om, kommer ud offentligt. Tirsdag gav han i en stribe farverige emails Ekstra Bladet skylden for, at han nu vil lukke håndbold-klubben. Onsdag driblede han et skridt videre: Nu boykotter jeg Ekstra Bladet.

DET ER svært at finde hoved eller hale i bulderbassens reaktion. Den ligner et selvmål, en kami-kasi-agtig handling om vi så må sige. Kasi-Jesper bestemmer selvfølgelig selv, hvem han taler med. Men boykotten rokker ikke ved de økonomiske kendsgerninger og vil heller ikke forhindre bladet i fortsat at afdække hans kontante udfordringer på og uden for banen.

FOR AT der ikke skal herske nogen tvivl: Ekstra Bladet har intet imod Kasi-Jesper. Hvorfor skulle vi dog det? Han kæmpede sig op fra ingenting. Vi har absolut heller ikke noget imod AG København. Tværtimod. Klubben har leveret stribevis af fremragende præstationer.

IKKE MINDST derfor er der grund til at sætte fokus på klubben, når økonomien får det røde kort. Alt andet ville være knald i låget.

Læs reportagen side 7

0 kommentarer
Vis kommentarer