Franks gavebod

VELKOMMEN til Københavns Kommunes gavebod, mine damer og herrer! Er I først kommet indenfor og har fået en chefstilling, så garanterer jeg gevinst på alle hylder, mine damer og herrer! Skatteyderne betaler, så sandt jeg hedder Frank Jensen!

HER GIK man naivt og troede, at regel-vanviddet havde toppet i Danmarks hovedstad. Og så finder kommunen med overborgmester Frank Jensen (S) som øverst ansvarlig på et nyt gavebords-stunt, der må få skatteborgerne til at gispe efter vejret.

SOM bekendt slog uhyrlighederne alle hidtidige rekorder, da kommunens misbrugschef i en brandert i januar slog en kvindelig ansat i ansigtet og efter anstrengelserne sov rusen ud på en sofa. Kommunens ledelse reagerede med en advarsel og et nyt vellønnet lederjob til voldsmanden. Ingen ud over topcheferne – og slet ikke menige medarbejdere – fattede en brik.

ET ANDET eksempel på kommunens sjoflen med skatteborgernes penge er tidligere SF-borgmester Bo Asmus Kjeldgaard. Han løj sidste år om sine bopælsforhold og boede reelt i nabokommunen Frederiksberg. Da Ekstra Bladet afslørede fuskeriet, og Bo Asmus Kjeldgaard trak sig, kvitterede kommunen med et engangs-beløb på godt 700.000 kr. og pension, fra han fylder 60.

NU ÅBNER rådhuset gaveboden igen: En åremålsansat kontorchef har fået et gyldent håndtryk på 919.000 kr. svarende til et års løn. Hvorfor? Fordi han er blevet fastansat i en anden chefstilling i kommunen og til samme løn. Han har altså fået en ekstra årsløn for at sætte sin underskrift på en ny kontrakt.

KOMMUNENS interne revision kritiserer udbetalingen, men den ansvarlige borgmester, Anna Mee Allerslev (R), nægter at udtale sig. Godt det samme, for i sidste ende er det Frank Jensen, der som overborgmester har det endelige ansvar.

NOGEN bør give overborgmesteren en grundig lektion i ret og rimelighed og anstændig omgang med skattekronerne. Ellers skal vælgerne nok gøre det til næste valg.

PROBLEMET er blot, at valget først finder sted om halvandet år. Og Frank kan nå at lave meget halløj i gaveboden inden da.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere