Linse Kessler-kirurgi

MAN SER det for sig: Linse Kessler i fuld figur med alle 'forbedringerne' betalt af staten!

ALT EFTER smag og behag kan man fryde sig eller gyse ved synet. Men det er en kendsgerning – som afsløret i Ekstra Bladet i går – at det offentlige (læs skatteyderne) er endog meget large, når udgifterne til kosmetiske indgreb skal dækkes

VI BRUGER Linse Kessler som eksempel, fordi hun selv praler uhæmmet af sine kosmetiske landvindinger, Vi tror dog ikke, hun har lænset det offentlige for store beløb – men hun har haft muligheden. Og det er problemet.

PÅ TI ÅR er antallet af plastikoperationer betalt med skattekroner fordoblet. Du kan få løftet, forstørret eller formindsket dine bryster, du kan få reduceret løs hud på arme, ryg og lår, du kan få en fedmeoperation, du kan blive opereret for stritører, du kan få kønslæberne reduceret, du kan blive opereret for hængende øjenlåg m.m.

GANSKE vist har politikerne besluttet, at rent kosmetisk kirurgi ikke er dækket af sygesikringen – men i praksis er reglerne er så flydende, at regningen i masser af tilfælde alligevel ender hos det offentlige. Det sætter sundhedssystemet under pres og medfører ofte, at der må skæres ned på andre, nok så vitale områder.

EKSPERTER i plastikkirurgi hævder, at især mange kvinder ved at læse dameblade eller snakke med veninder er blevet mere bevidste om mulighederne for at få operationer gennem det offentlige.

MÅSKE – men så er det lægernes opgave at melde fra.

OPERATIONER i gråzonen mellem kosmetiske og fysiske skavanker koster årligt samfundet omkring 150 millioner kr. De penge bør kunne spares og bruges på nok så relevante lægelige indgreb.

0 kommentarer
Vis kommentarer