Annonce:
Annonce:

SKURKEN GADE

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

TIDLIGERE forsvarsminister Søren Gade har meddelt sin lokale avis, at han sover roligt om natten. Også efter Ekstra Bladets afsløring af, at hans spindoktor, Jacob Winther, ulovligt har lækket fortrolige oplysninger, der kunne bringe udsendte danske jægersoldaters liv i fare.

SØREN GADE finder det dog ’træls, at sagen bliver ved med at poppe op’. Det forstår vi godt. For med offentliggørelsen af den hidtil hemmeligholdte lydfil tyder mere og mere på, at Gade selv spiller hovedrollen som skurk i dramaet.

POLITIET har meddelt, at det nu vil forsøge at skaffe flere oplysninger om lydfilen, der roligt kan betegnes som en rygende pistol. Rigsadvokaten opgav nemlig i juni at rejse tiltale mod Jacob Winther, fordi politiet ikke kunne få udleveret filen.

EN EGENTLIG genoptagelse af sagen forudsætter, at politiet kan overbevise Den Særlige Klageret om, at der er kommet så afgørende nye beviser frem, at det er nødvendigt at kigge på den igen.

VI MENER ikke, det bør tage politiet særlig lang tid at udarbejde en indstilling, som klageretten må tage alvorligt. Lydfilen taler sit eget klare sprog.

DET BETYDER, at Søren Gade automatisk vil blive indkaldt til nye afhøringer, selv om han har forladt politik. Ifølge Gade selv vil det være ’at hvirvle gammelt støv og skidt op igen’ –./men det kan ofte være nødvendigt for at finde frem til sandheden.

Ansvaret for lækage-skandalen må placeres –./og ’far her’ skal ikke slippe fri for at få sin rolle bedømt på grund af juridiske spidsfindigheder.

SKULLE politiet mod forventning se bort fra de nye beviser og lade sagen dø, er Christiansborg-politikerne tvunget til at skride ind. Også selv om det vil medføre nok en undersøgelseskommission.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: