Smuds- kampagne

I DAG AFSLØRER vi her i Ekstra Bladet, at dit fagforeningskontingent også går til at grave snavs og skandaler frem om adskillige af regeringens mest prominente medlemmer – i hvert fald hvis du er medlem af 3F. Og naturligvis bliver du ikke spurgt, om du synes, det er en god ide, for 3F ved godt, at medlemmerne er imod. Derfor har de kujonagtigt forsøgt at dække sig ind bag stråmænd. Men bundlinjen er, at 3F har hyret og betalt to journalister for at grave skandaler frem om regeringens medlemmer.

Det er helt okay, at Poul Erik Skov Christensen og 3F ønsker en ny regering. Men hvorfor ikke kæmpe kampen med åben pande? !

3F’S SLYNGVENNER på Christiansborg, Socialdemokraterne, har gentagne gange slået korsets tegn for sig og pudset glorien, når de fordømte Venstres påståede smudsmetoder.

Gruppeformand Carsten Hansen er således citeret for at have ’hørt rygter om, at Venstre har medarbejdere i gang med at grave skidt frem om os’. Partiformand Helle Thorning-Schmidt sad også højt på den moralske hest, da hun i september sagde, at ’jeg kan i hvert fald love, at vi ikke har ansat op til flere tidligere Ekstra Blads-medarbejdere til at grave skidt frem om andre’.

DET HAR THORNING sådan set ret i. Det beskidte arbejde blev i stedet udført af stråmænd købt og betalt af vennerne i 3F. Smart konstruktion, hvis det ikke lige var, fordi vi nu afslører det hele.

Man kan jo så tænke over, om Thorning og forbundsformand Poul Erik Skov Christensen har aftalt konstruktionen, når de fast mødes en gang om ugen? !

HVIS DET ER RIGTIGT, får vi det med garanti aldrig at vide. Selv Poul Erik Skov Christensen, hvis forbund har betalt, forsøger fejt at tørre sagen af på en underordnet.

Vi har hørt mange såkaldte eksperter sige, at den kommende valgkamp bliver beskidt. Også her tager de fejl. Valgkampen har længe været i gang, og den ER møgbeskidt. Men jeg kan garantere, at dagens afsløring ikke er den sidste. Følg med i den kommende uge. Der er mere smuds på vej.

0 kommentarer
Vis kommentarer