Intet uretmæssigt

null

Følg Leder

FAMILIEN LEVAKOVIC er Danmarks mest kriminelle familie. Igennem flere generationer har familien røvet, truet, tævet, bestjålet og afpresset danskere.

Samtidig er familien blevet særdeles generøst understøttet af de danske skatteydere. Mindst 73,9 millioner kroner har familien kostet i socialhjælp og fængsels- og institutionsophold.

EKSTRA BLADET afslørede i går, at to af klanens medlemmer, Claudio Petrovic og Alpacino Petrovic, bor i det eksklusive Havneholmen-byggeri i København. De betaler hver en husleje på mellem 10.000 og 15.000 kroner om måneden.

Claudio lever ellers af kontanthjælp, og Alpacino bor officielt i Sverige. Det giver ham mulighed for at køre rundt i en svensk-indregistreret bil i millionklassen.

MAN BEHØVER nok ikke være overdrevent mistænksomt anlagt for at synes, at det lyder temmelig sært.

Efter Ekstra Bladets første afsløringer om den initiativrige familie iværksatte Anna Mee Allerslev (R), der er beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, en undersøgelse af de ydelser, som hendes forvaltning har udbetalt til klanens medlemmer.

Resultatet af den undersøgelse er ikke imponerende:

'Indtil videre har vi ikke fundet noget uretmæssigt, men nu vil jeg bede mine medarbejdere om at gå det hele igennem en gang til.'

EN OPLAGT IDÉ, for noget er jo gået rivende galt her.

Det haster med at gribe ind. Danmark har allerede døjet med tre generationer Levakovic. En fjerde generation er nu ved at vokse op.

Børn, der - hvis der ikke gøres noget - vil opfatte kriminalitet som en naturlig del af tilværelsen og nasseri som en helt normal levevej.

Det er skidt for samfundet. Og det er synd for børnene.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde