Stripperkongen er et fjols men svenskerne er værre

DEN SVENSKE KONGE er et fjols, det kan enhver se, men hans undersåtter er endnu værre.

Forargelsen hinsidan kender ingen grænser. Kongen må abdicere og overlade tronen til sin dydige datter, fordi han har været på stripklub og i boblebad med nøgne damer.

Intet er ganske vist bevist; men når man ser kongen indstille blikket på uendeligt i tv og spørge intervieweren 'Hvad mener De med stripklub?', så forstår selv et børnehaveklassebarn, at den er god nok.

NATURLIGVIS HAR har han været på stripklub og i boblebad, og naturligvis kan han huske det. Men indrømme, det kan stripperkongen ikke, for svenskerne har i denne sag vist sig at være endnu mere snerpede, sexforskrækkede og bornerte, end selv vi danskere havde forestillet os det.

Så derfor indstiller Carl Gustaf blikket på uendeligt og opfører sig endnu mere ubegavet, end han er. Og det siger vist ellers ikke så lidt!

Men hvorfor denne forargelse? Mig bekendt er der ikke foregået noget ulovligt. Stripperne og boblebadspigerne var ikke børn, og hvad der foregår mellem voksne mennesker på lovlig vis, selv i et boblebad, kan umuligt være noget, hr. og fru Jansson skal blande sig i.

DEN ENESTE, der reelt kan tillade sig at være stødt, er kongens kone, Silvia. Efter sigende har hun også givet husbonden en ordentlig skideballe. Men tænk nu, hvis det er en del af deres ægteskabelige aftale?

Det er hørt før, og med kongens meget begrænsede intellekt og lettere korpulente krop er det måske ikke helt uforståeligt, at kvinder forlanger penge for at opholde sig nøgne med ham og hans tykke venner i boblebad.

Hele den såkaldte skandale bunder reelt i en forestilling om, at de kongelige er ophøjede. Men vi er jo også holdt op med at tro på, at Jesus gik på vandet.

TILBAGE ER KUN at sige: Hvis man stadig vil sponsere en fortidig model, så må man tage boblebadet med. Men man kunne selvfølgelig også vælge en anden vej og lave en moderne styreform. Stripperkongen har vist svenskerne, at det er på høje tid.

Hvad skal der til, før vi når samme erkendelse herhjemme?

0 kommentarer
Vis kommentarer