Annonce:
Annonce:

Den kongelige lallebanan

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER
KRONPRINSEN har groft svigtet den tillidspost, han ellers var så forhippet på at få i Den Internationale Olympiske Komité.

HVIS NOGEN havde forestillet sig, at han ville mande sig lidt op til andet end pjank og cocktails, kan de godt tro om igen. Han dalrer stadig rundt som en adspredt teenager. Lysten til at udrette noget nyttigt med sit liv og sin position er tilsyneladende ikke-eksisterende

SIDSTE ÅR valgte Frederik at overhøre alle advarslerne og kritikken, da han partout ville ind i Den Internationale Olympiske Komité. Komiteen styres af en ligelig blanding af svindlere og bødler. Men Frederik insisterede og sagde, at han kunne holde sig uden for det politiske, men til gengæld agtede at slås for folkesundheden. Derfor skulle hans fagområde være Sport for All. Nu skulle han vise os alle sammen!

SPORT FOR All holdt verdenskongres i juni i Finland. Over 500 deltagere – dog ikke Frederik. Han ville hellere se Danmark spille VM i Sydafrika. Man tror, det er løgn, når man ser ham skyde så langt uden for skiven. En Lene Espersen gange ti! Alle ville have nikket forstående, hvis han havde meldt afbud til fodbolden, hvor han dog kun er tilskuer.

DET ER vel også unødvendigt at oplyse, at kronprinsen er udeblevet fra samtlige møder i bestyrelsen i Dansk Idræts-forbund. Til gengæld ville han gerne overvære De Olympiske Vinterlege i Vancouver, og efter VM i Sydafrika havde han også tid til at se Wozniacki spille i London.

MAN KAN nå meget med lidt god vilje. Men den har kronprinsen ikke, når det gælder de forpligtelser, han har påtaget sig. Hans mormors motto var ’man kan, hvad man skal’, men på bare ni måneder har Frederik demonstreret, at hans snarere er ’jeg gør, hvad jeg synes er skægt’. Han vil gerne have alle slottene, privilegierne og de gratis sejlbåde. Men dét, der skulle være krølfedtet på en voksen hverdag, er blevet det altoverskyggende indhold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: