For voksen til sex

'OG JEG VIL gå gennem hvad som helst for dig om jeg skal ned på knæ og flirte mig. Og jeg vil gøre hvad som helst for dig så er det bare ned på knæ og slikke mig.'

SÅDAN SYNGER en af Danmarks store sangskrivere, Anne Linnet, på et nyt nummer, 'Agenda', og det lyder vel ret tilforladeligt.

Kærlighed er et emne, som forbløffende ofte dukker op i sangtekster, og med kærligheden følger ikke sjældent sex. Sangen beskriver blot en aktivitet, som langt størstedelen af den voksne, danske befolkning har udøvet adskillige gange. En ikke ringe del vil formentlig gøre det igen i aften.

PÅ P4 ser man imidlertid anderledes på den sag. Der bliver Anne Linnets nye nummer nemlig ikke spillet, fordi 'det ikke passer til den stemning', DR forsøger at skabe.

Musikchef Ole Mølgaard forklarer i dagens avis:

'Kanalen henvender sig jo til den voksne del af befolkningen, og dér vil det virke mærkeligt at efterfølge et borgmester-interview med en sang om at slikke en anden kvinde.'

OG HVORFOR nu det? Har Ole Mølgaard en viden om, at borgmestre ikke dyrker oralsex? Eller har han en forventning om, at voksne mennesker, som lytter til P4, pr. definition ikke har et aktivt seksualliv?

Måske er det kun homoseksualitet, Ole Mølgaard er modstander af. Og hvor er Arek Onyszko i det her?

SOM CENSUR betragtet er det en tynd kop te. Sangen kan høres på P3 og mange andre steder. Men sagen viser, hvor stereotypt og nedladende et billede DR har af sine kunder. Vi bliver delt ind i firkantede segmenter, og lytter vi til 'Giro 413', så er det slut med sex.

Som Anne Linnet så præcist formulerer det:

'Come on!'

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere