Gin for viderekomne

null

28 FLASKER VIN, tre kasser øl, mindst et anker fadøl, en halv flaske vodka, fem flasker gin, to flasker Fernet Branca, seks mojitos og 11 irish coffee.

Så meget nåede borgmester Kaj Petersen (S) og 16 politikere og embedsmænd fra Guldborgsund Kommune at inhalere sidste år på en tredages udflugt til Tyskland, hvor de skulle 'studere kunst'.

VI ER IKKE puritanske her på stedet.

Kaj Petersens og hans kunstinteresserede medrejsendes alkoholforbrug ville være uinteressant, hvis de selv betalte for varerne, men regningen for den fugtige studierejse sendte de til Guldborgsunds skatteydere.

Mens kommunen skulle finde besparelser for fem millioner kroner og prisen for ældremad måtte sættes op, brændte Kaj Petersen og kumpaner 140.000 kroner af på en druktur.

EKSTRA BLADET afslørede historien om det rullende, kommunale værtshus for godt et år siden. Dengang syntes Kaj Petersen, at orgiet var helt i orden.

Det gør han tilsyneladende ikke længere.

I hvert fald var han meget afvisende, da Ekstra Bladets udsendte søgte at overrække ham beviserne på, at Guldborgsunds drivvåde kulturrejse er nomineret til prisen som 'Bedste Byrådsskandale 2006-2009'.

KOMMUNALVALG har vi hvert fjerde år. Først nu kan skatteyderne i Guldborgsund tilkendegive, om de synes, deres penge er blevet brugt fornuftigt. Kaj Petersen ser åbenbart helst, at de kommunale studier i gin for viderekomne ikke indgår i vælgernes overvejelser, når krydset skal sættes.

Og Kaj Petersen er ikke alene. I de kommende dage vil vi fremdrage andre kommunale skandaler, som en del politikere helst vil have vælgerne til at glemme.

Ekstra Bladet synes, politikerne skal stå til ansvar for deres handlinger. Den idé er nogle politikere af gode grunde imod.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere