Uønskede uskyldigheder

Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

HELLS ANGELS' seneste skudoffer er i gang med et karrierespring –Bent Svane 'Blondie' Nielsen skal åbne en ny HA-filial i Moskva.

DET ELLERS så hyppigt beklagede 'brain drain' af det danske samfund, når kendte borgere finder lilleputnationen for trang, er til at bære i Blondies tilfælde: God tur til ruski-land, og tag endelig et rigtig langt ophold.ROCKERNES underlige forestilling om, at de kan leve deres særprægede dobbeltliv, hænger for alvor i laser efter Blondie-attentatet i går.

PÅ DEN ene side er HA'erne fremtrædende medlemmer af en organisation, der beskæftiger sig med bandekrig og kriminalitet. På den anden side forventer de at blive betragtet som almindelige medborgere, der har krav på samfundets respekt og beskyttelse, når de optræder som privatpersoner og henter børn og ellers går til fitness.

BØRNEHUSET 'Stjernen' var i første parket i går, da Blondie blev skudt. Enhver form for eksotisk skær over de magtfulde engle er helt væk hos forældre, der oplever deres rollinger i skudlinjen. Og sådan vil modviljen formentlig eskalere. Allerede nu er de uønskede på flere af deres stamsteder. Hvad man ikke kan opnå med bandepakker og politiopbud, kan man måske opnå ved at fryse dem ud –selv om det nok er naivt at håbe på.

BLONDIES SØN var med i den mintgrønne Fiat, da far blev skudt, og det gør HA'erne ekstra hvidglødende af hævntørst. Jamen, så kan de fremover huske tilbage på dén følelse, når de undrer sig over, at almindelige samfundsborgere bliver stiktossede, hvis deres børn skal dele skole, børnehave eller diskotek med prominente HA'eres afkom. Eller de uafvidende køber en lejlighed i samme fashionable boligkompleks som en HA-star –med risiko for kugleregn til aftenkaffen.

BANDEKRIGERNE på den anden fløj er naturligvis lige så asociale, men har ikke den samme skizofrene forventning om at være veldædige samfundsborgere samtidig.

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind