Annonce:
Annonce:

FisFis-farcen

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER
Annonce:

ENDELIG blev den hårdkogte, palæstinensiske narkogangster og bandeleder FisFis dømt til udvisning. Højesteret gik i går imod to tidligere retsinstanser til almindelig tilfredshed i befolkningen og på Christiansborg. I teorien skal den 41-årige førtidspensionist og far til otte nu forlade Danmark efter afsoningen af sin dom på seks års fængsel. I teorien  ...

EN HÆR af menneskerettighedsforkæmpere står klar til at sikre ham en gylden fremtid i Danmark og et fortsat nasseri på det danske samfund. Årsagen er, at han som statsløs palæstinenser tilsyneladende ikke har noget fædreland. Han kommer sandsynligvis til at leve på tålt ophold i sin lejlighed i Vollsmose.

DANMARK er totalt til grin, ligesom da FisFis senest ved Landsretten fik lov til at blive i landet på grund af sin kone og børneflokken. Dengang gav han både fuckfingeren til retten og viste V-tegnet til sine jublende unge fans fra Vollsmose-bydelen. Odense Kommune korsede sig: Det var jo en direkte opmuntring til udenlandske kriminelle om at lægge sig en masse børn til – så slipper man for udvisning.

MEN HVORFOR skal Danmark tvinges af menneskekærlige grunde til at tage sig af FisFis? Det virker absurd og stødende. Han er ikke mere statsløs, end at han var i fuld sving med at købe en lejlighed i Damaskus, da han blev anholdt. Og han er ikke mere ene og forladt i Syrien og Libanon, end at han har sendt 71.000 kr. ned til sin familie i de to lande og besøgt landene. Det hænger overhovedet ikke sammen. Manden er samtidig en dårligst mulig rollemodel for de beundrende unge i Vollsmose og sine egne børn i Odense. Ud over at være hård kriminel taler han dårligt dansk og kun arabisk med sin familie. Det daglige slid som gangster har udmarvet ham, så han har hævet førtidspension siden 2004. Han har dog ikke været svagere, end at han har styret banden Black Ghosts, havde 400.000 kr. bag en radiator ved anholdelsen og har stået bag dummebøder for over 200.000 kr.

I SANDHED et menneske, Danmark bør tage sig pænt af.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: