Tillykke til Tårnby

HVILKEN KOMMUNE har foretaget det tåbeligste indkøb for skatteydernes penge? Dette spørgsmål stillede Ekstra Bladet i en storslået afstemning, og nu har vi jeres svar.

For at lette valghandlingen havde vi udvalgt ti særskilt idiotiske indkøb, og der var godt nok mange stærke kandidater.

KERTEMINDE KOMMUNE, for eksempel, som købte en justerbar hovedstøtte i læder til over 12.000 kroner. Så kunne man tro, at i hvert fald ét kommunalt hoved hviler godt, men Kerteminde har forlagt støtten og ved ikke lige, hvor den er.

Den præstation giver Kerteminde en hæderfuld tredjeplads.

ELLER KOLDING Kommune, der brugte 120.000 kroner på at få malet et portræt af en forhenværende kommunaldirektør. Sært i sig selv, men helt bizart bliver det, når det oplyses, at kommunen selv havde fyret manden.

Maleriet har indbragt Kolding en flot andenplads.

TÅRNBY KOMMUNE var der dog ingen, som kunne slå.

Førstepladsen kom i hus, men ikke på grund af Danmarks dyreste kontorstol. Kommunaldirektør Klavs Gross sidder i en stol, der koster 21.485 kroner, og den gav Tårnby en fin syvendeplads.

MEN TÅRNBY rakte definitivt ud efter stjernerne, da den brugte 447.317,89 kroner på arkitektdesignede skilte til rådhuset. Vi ved ikke, om de ansatte på rådhuset er særligt stedblinde, eller om det er kommunalpolitikerne, som er blottet for retningssans, siden der skal bruges en halv million på skiltning.

Det spørgsmål får vi næppe heller besvaret, for borgmester Henrik Zimino (S) var meget lidt snakkesalig, da vi fortalte ham om sejren. Ja, han var nærmest sur.

Som om han overhovedet ikke syntes, Ekstra Bladet skulle have skrevet om hans fine skilte.

Som om de slet ikke rager vælgerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer