Paradis for skatteål

LILLE DANMARK er tilbage på globussen world wide:

IKKE FOR danish design, fri porno eller hvad der ellers har gjort os verdensberømte gennem tiden - denne gang er det desværre ikke noget at prale af:

NU ER VI bare stedet for skatteunddragere i den helt store klasse. Omkring 1000 nye holdingselskaber slår sig ned om måneden. Godt hjulpet til rette af de fineste advokater på dyre adresser.

IKKE AT menig mand lægger det fjerneste mærke til denne masseinvasion. Diskretion er et adelsmærke for de nye adresser. Det er ikke folk, man møder i Brugsen, eller hvis børn pludselig skal gå i klasse med éns egne. Faktisk er vi bare en billig, naiv parkeringsplads for deres mange penge, som de ikke vil betale skat af, der hvor de er tjent.

VI FÅR naturligvis heller ikke en nikkel i skattekassen. Intet i hvert fald i forhold til hvilke astronomiske summer, der suser ud ind og ud af landet.

RÅDGIVERE lovpriser på udenlandske hjemmesider, hvor smart det er for de store selskaber at slå sig ned - på papiret - i Danmark De praler bl.a. af, at med adresse hér bliver man ikke mistænkt for at være suspekt skattespekulant , for det er sådan et pænt og nydeligt land.

LOVGIVNINGEN blev lempet under Nyrup-regeringen. Bl.a. fjernede man skat på udbytte til udenlandske moderselskaber.

SKAT går nu i gang med et større arbejde for at finde ud af, hvor pengene reelt stammer fra. Og for at undersøge, om der ikke burde betales skat af nogen af dem. Det bliver et enormt arbejde. vi har over 66.000 holdingselskaber for tiden.

KRÆFTERNE er bedre brugt på én gang for alle at få stoppet trafikken ved at ændre loven. Vi er trods alt et pænt og ordentligt land, som de hævder.

I FORVEJEN er der erklæret krig mod de store multinationale selskaber, der boltrer sig i stor stil i Danmark, uden at betale skat, som McDonalds og Nestlé. ,Det er åbenbart bare om at komme i gang - pengene flyder!
0 kommentarer
Vis kommentarer