Annonce:
Annonce:

Isabellas lidelser

null

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER
DE FLESTE husker endnu Isabella Miehe-Renard fra skærmen. Den kønne og skarpe TV-vært, som først på TV2 og derefter i DR brændte igennem til seerne. Altid engageret, altid medlevende.

DE SENERE ÅR er karrieren sat på standby. Isabella røg ned med psykiske problemer og har været indlagt på fire forskellige psykiatriske afdelinger i tre forskellige kommuner. I dag varetager hun jobbet som pressekoordinator i Psykiatrifonden og har netop udgivet bogen "På", som bl.a. rummer skarpe angreb på det danske velfærdssamfund og på den måde, vi behandler mennesker, der er syge i sindet.

ISABELLA kan fortælle om store nedskæringer inden for psykiatrien, om mangelfuld behandling, om lurvede og beskidte institutioner og om et nedslidt personale, der er stresset og opgivende.

HUN KAN også berette om patienter, der fyldes med medicin. I bogen beskrives det således: `Medicin i skabene er der nok af. Sovepiller, beroligende piller og antidepressiva. Kvik-op-piller, fald-ned-piller og sov-nu-piller. Både den lette og tunge af slagsen.`

ET VELFÆRDSSAMFUND skal måles på, hvordan det behandler de svageste. Her dumper Danmark med et brag. Ikke mindst i Anders Foghs regeringstid er skellene blevet større. Ikke bare mellem rig og fattig, men også mellem sund og syg. Psykisk syge er ikke en gruppe, der bejles til i valgkampene.

DET ER VIGTIGT, at personer som Isabella, der har mærket de skandaløse forhold på sin krop og i sin sjæl, står frem. Måske kan hun brænde igennem til politikerne. Vi har ikke de store forhåbninger, men vil støtte hende undervejs.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: