Et par flade til Krarup

FORÆLDRE skal have ret til at slå deres børn. I hvert fald hvis det står til Dansk Folkepartis Søren Krarup.

En lussing eller en endefuld er blot helt naturlige elementer i opdragelsen. Og hvis staten vil blande sig i forældres suveræne ret til at slå deres børn, så er det et udtryk for kommunistiske eller nazistiske idealer.

Det siger den forhenværende pastor til B.T.

DU KAN et øjeblik dvæle ved den åndelige armod, der ligger i forestillingen om, at en voksen ikke skulle være i stand til at opdrage et barn uden at misbruge sin overvældende fysiske overlegenhed.

Du kan også -  nok med en vis forundring -  konstatere, at hvis du ikke synes, forældre må øve vold mod deres børn, så er du ifølge Søren Krarup tilhænger af kommunistiske eller nazistiske idealer.

GALSKABEN i Søren Krarups udtalelser er så overvældende, at partichef Pia Kjærsgaard har følt sig kaldet til at reagere.

I en pressemeddelelse med overskriften ’Pia Kjærsgaard undsiger Søren Krarup’ understreger hun, at Søren Krarup ikke taler på partiets vegne. Dansk Folkeparti mener i virkeligheden det stik modsatte af sit folketingsmedlem, viser det sig.

PIA KJÆRSGAARD vælger at tro, at Søren Krarup har misforstået hele sagen, fremgår det af pressemeddelelsen.

Men det har han aldeles ikke, bedyrer han.

Hvilket bringer os frem til dagens spørgsmål:

PIA KJÆRSGAARD har slået til med stor konsekvens, hver gang diverse landsbytosser, som partiet har tiltrukket, vover at stikke næsen frem og give udtryk for synspunkter, der afviger fra partilinjen.

Hvordan kan det så være, at en af Dansk Folkepartis mest rabiate landsbytosser har plads i Folketinget? For det kan vel ikke handle om, at manden trækker stemmer?