Tak for dansen

null

ANNE-METTE RASMUSSEN var tidligere mest kendt for at være gift med Danmarks statsminister, Anders Fogh Rasmussen. Ham er hun sådan set stadig gift med, men for mange vil navnet nu også være forbundet med en storsmilende kvinde, der danser en habil rumba.

I GÅR DANSEDE Anne-Mette Rasmussen i Barcelona for spansk tv.

Muligvis er det sidste gang, at hun optræder i den sammenhæng, så her er en oplagt lejlighed til at sige tak for dansen.

DA NYHEDEN var ude, om at Anders Fogh Rasmussens kone stillede op i TV2’s underholdningsprogram ’Vild med dans’, var diverse politiske kommentatorer og medieeksperter først på dansegulvet.

Ifølge nogle af dem var der ingen ende på, hvordan Anne-Mette Rasmussen kunne skade sin mand politisk ved at snuble i en foxtrot eller en engelsk vals, mens vælgerne kiggede på.

Ifølge andre var statsministerfruens deltagelse i konkurrencen et beregnende forsøg på at skaffe statsministeren positiv omtale i en tid, som ellers var temmelig bøvlet.

EFTER AFDANSNINGSBALLET kan vi konstatere, at samtlige de alvorstunge eksperter havde uret i deres forudsigelser.

Venstre klarer sig ganske vist ikke så godt i meningsmålingerne i øjeblikket, men det er der adskillige meget iøjnefaldende forklaringer på, og ingen af dem handler om dansekonkurrencer.

EKSPERTERNE kan med fordel stille sig selv spørgsmålet, om deres egen politiske holdning er blevet påvirket af Anne-Mette Rasmussens dans.

Er svaret ja, bør de nok indse, at de ikke er synderligt egnede til deres job.

Er svaret nej, kan de følge op ved at spørge sig selv om, hvad der i himlens navn får dem til at tro, at vælgerne er dummere, end de er.

ANNE-METTE RASMUSSEN har tilsyneladende haft stor fornøjelse af at deltage i ’Vild med dans’. Godt for hende. Politisk har det ingen konsekvenser.