Annonce:
Annonce:

Malkepigen Fischer Boel

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER
LANDMÆNDENE er ved at score dobbelt inden for deres speciale: malkning af statskassen til et af Danmarks mest forurenende og forkælede erhverv.

FØRST MALKEDE de EU, da man fra 2002 fik penge, fordi man skulle braklægge en del af sine kornjorder. På det tidspunkt var EU’s propfyldte kornlagre på eksplosionspunktet. Nu kræver EU 750 af brak-millionerne tilbage, fordi det blev afsløret ved et kontrolbesøg, at de danske landmænd snød. I stedet for at braklægge de givtige kornmarker, hittede de diverse ubrugelige sandjorde, moser og sumpe, som alligevel ikke duede til noget. Kornproduktionen faldt da heller ikke et gram, mens millionerne rullede.

DET BIZARRE er, at Mariann Fischer Boel, som var overmalkepige dengang i sin egenskab af landbrugsminister, nu skal kræve pengene retur, fordi hun i mellemtiden er blevet EU-kommissær. - Det var ikke min skyld! - siger hun. Som sædvanlig.

MEN DET VAR i hendes tid som landbrugsminister, hun så igennem fingre med danske landmænds fifleri  ...

NUVÆRENDE fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) griner nærmest ved den absurde tanke, at de involverede landmænd nu selv skulle betale de 750 millioner kr. tilbage. Dem snupper vi da bare i statskassen!

NU OPHÆVER Fischer Boel så en del af braklægningen, fordi der igen er styrtende med penge i korn. Ved lugten af penge er landmændene allerede gået grassat siden februar og sprøjter og pløjer det ene vidunderlige naturområde ned efter det andet. Større skader er ikke set siden 1960’erne, ifølge bl.a. biologen Michael Stoltze. Foghs påstande om, at ’ikke en frø og ikke en pipfugl har fået det ringere’ er endegyldigt gjort til skamme.

MASSAKREN betyder ufattelige tab af naturværdier. Løftet om en kampagne, der skulle forebygge oppløjning af værdifulde områder, ligger og sovser. Også de magre jorder er guld nu - bare man dyrker et eller andet, er det direkte adgangsbillet til at holde flere svin.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: