Annonce:
Annonce:

Den liderlige socialdemokrat

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER
NATTEN til lørdag døde en lovende politisk karriere. Metoden var selvmord. Gerningsmanden den 34-årige folketingsmand Jeppe Kofod. Våbnet var forførelse af en 15-årig DSU’er.

SELV OM Kofod udnyttede sin alder og erfaring til at nedlægge barnet, får forløbet næppe noget juridisk efterspil, for hun er et nøk over den kriminelle lavalder, og der var ikke tale om tvang. Men politikeren optrådte som lærer på en højskole over for 200 unge partifæller, som har krav på, han opfører sig passende.

I FORHOLD til pigen og hendes forældre reagerede han som en sølle kryster, da han satte DSU’s formand, Jacob Bjerregaard, til at overbringe en undskyldning i stedet for selv at mande sig op til at aflevere den. Her ser vi skidt karakter nr. to.

I forhold til sin egen fremtid forsøger Kofod at reducere skaden til tabet af alle ordførerposter, herunder jobbet som partiets udenrigstalsmand, som han søndag afleverede til gruppeformanden.

PÅ BORNHOLM sidder Anette Stæhr, hans naive lokalformand, og lover fortsat opbakning til ’den dygtige, unge politiker’, som der ’skal være plads til i fremtiden’. ’Nu skal vi videre,’ forsikrer den flinke, tilgivende dame.

DÉN TROR vi ikke på. Selv om partiformand Helle Thorning-Schmidt dukker nakken og holder kæft, er hun nødt til at træde i karakter og bede sin liderlige kollega om at finde Folketingets udgang. Ellers vil hun –  og han! –  slæbe rundt på et anseligt problem i resten af deres tid i politik. Og lige præcis problemer har Helle T. vist nok af i forvejen.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: