Annonce:
Annonce:

Dette her er bedre end Anders And

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

GITTE SEEBERG forklarer sin udtræden af Ny Alliance med, at hendes samvittighed ikke kan bære at være politiker i et parti, der kalder sig borgerligt - og som støtter regeringen Anders Fogh Rasmussen.

JAMEN, HERREGUD. Hvis hun ikke er borgerlig, så må man nok spørge, hvad kvinden foretog sig i ti år som medlem af den konservative folketingsgruppe og i tre år som konservativt medlem af Europa-Parlamentet? Lukkede hun øjnene og slog hjernen fra? Eller har hun pludselig fået øje på en lysende sti ude til venstre efter otte måneder som partistifter i Ny Alliance?

Annonce:

SANDHEDEN er nok, at 47-årige Gitte især er utilfreds med aldrig at få indfriet sine ambitioner. Hos de konservative nåede hun kun til at blive næstformand i folketingsgruppen 2001-04, mens seks medlemmer blev regeringsmedlemmer. I dét parti vælges ministre ikke efter talent, men efter om partichefen kan lide dem - og Bendt Bendtsen bryder sig ikke om hende.

DET VAR således en skuffet kvinde, der efter et anonymt ophold i Europa-Parlamentet 7. maj 2007 stod fadder til NA med de radikale Naser Khader og Anders Samuelsen. I dag synes den konservative overløber altså, at de to eks-radikale er for borgerlige til hende! Derfor forlader hun sit eget nye parti og bliver løsgænger ligesom den anden skuffede konservative, 47-årige kvinde, Pia Christmas-Møller, som Bendtsen heller ikke kan lide. Hvem bliver den næste? Henriette Kjær?

Som en læser siger i dag: Dette her er bedre end Anders And!

Annonce:

NASER KHADER har aldrig lagt skjul på, at hans nye parti var borgerligt og ville støtte regeringen. Hvorfor ellers danne det? Så ville det jo bare blive Det Radikale Venstre 2, som har slumret i venteværelset siden 2001. Naser var hele tiden borgerlig. Han ville bare have noget for sine stemmer. Derfor alt vrøvlet i valgkampen om en dronningerunde - et begreb, han knap kender.

NU ENDTE NA med sølle fem stemmer - og i dag kun fire. Men Anders Fogh kan godt bruge dem i baglokalet, så han undgår at skulle redde sig ud af flere uklædelige kriser. Tumperne i Venstres gruppeledelse kan han ikke stole på som politiske håndværkere.

DET ER IKKE nogen stemmemagnet, der forlader NA. Gitte fik 6235 stemmer. Men hun skaber opbrud i det nye parti og gør det desperat nødvendigt for Naser at få et par resultater at prale med, hvis han ikke skal lukke dét, som Dansk Folkeparti kalder tæppehandlerbutikken.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: