At rejse er at leve

null

BIRGIT JENSEN var i september 2011 på besøg i den danske by i Californien, Solvang. Det samme var Lea Schnoor. Rejse og ophold for de to løb op i godt 20.000 kroner, og den regning betalte Aalborg Kommunes skatteydere.

- HVAD HAR disse givetvis hæderværdige kvinder så gjort for at få denne flotte gave? Jo, de har giftet sig med henholdsvis Aalborgs borgmester, Henning G. Jensen (S), og byrådsmedlem, tidligere viceborgmester Kristian Schnoor (S).

- BYRÅDSMEDLEMMERNE i Aalborg er nemlig helt tossede med at rejse, og sjovest er det naturligvis, hvis konen, manden eller kæresten kan komme med. På kommunens regning.

- NU MÅ MAN ikke tro, at det her kun er en socialdemokratisk foreteelse. På dette punkt arbejder byrådet tværpolitisk. Således var byrådsmedlem Mads Sølver Pedersens (V) frue med på en festlig tur til Letland. Og byrådsmedlem Vibeke M. Gamsts (K) mand var med til jazzfestival på Den Franske Riviera. Og så fremdeles.

- RUNDT REGNET en gang om måneden siden maj 2010 har en eller flere af Aalborgs folkevalgte repræsentanter med eller uden påhæng følt sig kaldet til at rejse ud for at besøge primært venskabsbyer.

- DEM HAR Aalborg nemlig sindssygt mange af. 33 styk. Til sammenligning har Aarhus, som jo ellers er Smilets by, sølle syv. Næppe en måned går hen, uden at en af venskabsbyerne har en mærkedag at fejre, og så er Aalborgs folkevalgte repræsentanter naturligvis nødt til at deltage. Jævnligt med partner, altså.

- BORGMESTER Henning G. Jensen mener, at det er helt naturligt. Og han erklærer til Ekstra Bladet, at borgerne i Aalborg ikke går i så små sko, at de har problemer med den sag.

- GODT FOR Henning G. Jensen og frue.

- PÅ EKSTRA BLADET benytter vi også rummeligt fodtøj. Vi synes til gengæld, at borgerne i Aalborg skal vide, hvad deres skattepenge går til. Det kan borgmesteren med de tolerante vælgere vel kun være tilhænger af?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere