Hjernen parkeret

DET ER en rigtig god ide at lade være med at parkere hjernen hjemme, når man skal på arbejde.

MEN DET er ikke desto mindre, hvad visse ansatte gør i parkerings-selskaberne. Her følger to eksempler fra Center for Parkering i København:

I GÅR fortalte Ekstra Bladet om 20-årige Tobias, der som tusindvis af andre har oplevet at få en p-bøde. Det specielle ved Tobias’ bøde er, at han fik den, mens han assisterede efter et trafikuheld.

NU ER det sådan, at man er forpligtet til at hjælpe trafikofre. Men det kunne den uniformerede p-vagt da ikke tage sig af. Tobias havde nød-parkeret ulovligt, så der vankede en bøde på 510 kr.

TOBIAS klagede til Center for Parkering, men lige meget hjalp det. Argumentationen lød, at p-bøden først var udstedt 40 minutter efter uheldet. At Tobias på det tidspunkt blev afhørt som vidne var ligegyldigt.

ANNE OG Anders’ sag er lige så absurd. Under stormen for to uger siden blev de af politiet beordret til at flytte Annes mors bil.

I DENNE force majeure-situation blev bilen parkeret ved et cykelsti-system, hvor der ikke var en cyklist i miles omkreds – bl.a. på grund af nedfaldne træer. Det var en dum beslutning.

FOR DA STORMEN løjede af omkring midnat, konstaterede Anders, at der i forruden sad en p-bøde udskrevet en time forinden. Mens Danmark lå underdrejet og krøb indendørs for at undgå flyvende tagsten mm., muntrede en p-vagt sig altså med at udskrive bøder. Det virker ret blæst.

NÆSTEN dagligt får Ekstra Bladet historier om emsige og rethaveriske p-vagter, der på millimeteren og sekundet udskriver bøder. De fleste bilister giver på forhånd op. De orker ikke at klage. Man må håbe, at Tobias samt Anne og Anders holder fast i deres klager og om nødvendigt kører dem gennem retssystemet. Der må være grænser for p-selskabernes hjernedøde hærgen.

EGENTLIG bør Center for Parkering i København idømmes en dummebøde.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere