TV2 må frem med tallene

null

HERLIGEALLAN SIMONSEN, der 11 fredage i træk har underholdt nationen med sin lettere stivbenede optræden i TV2’s ’Vild med dans’, klarede ikke den sidste forhindring, men blev vraget til finalen.

MÅDEN,DET SKETE PÅ, var kaotisk. Et TDC-nedbrud betød, at mange stemmer ikke nåede at blive talt med. Ekstra Bladet er således blevet bestormet med henvendelser fra rasende seere, som på grund af manglende kvittering tvivler på, at deres stemmer på Allan og partneren Sofie er blevet registreret.

TV2 ER i allerhøjeste grad selv skyld i seernes skepsis. Det stank af manipulation, da stationen for et par uger siden pludselig gik ind og ændrede afstemningsreglerne af frøkenagtig frygt for, at Allan og Sofie skulle vinde hele molevitten.

ALLANVAR udelukkende inviteret ind i ’Vild med dans’-varmen for at optræde som hofnar. Men da danskerne tog ham til hjertet og gang på gang stemte ham videre, fik underholdningschef Gitte Madsen kolde fødder – godt akkompagneret af fire forargede dommere.

GITTE MADSEN& CO. kan undgå mytedannelser ved at lægge sms-tallene fra fredagens afstemning frem. Men det afvises kategorisk med henvisning til, at der er tale om en ’format-hemmelighed’.

VI SYNES, at TV2-ledelsen skal tænke sig om en ekstra gang. Vi har svært ved at se, hvorfor stemmetallene på de tre semifinalepar skal holdes skjult, hvis man ellers har samvittigheden i orden.

HERFRASKAL LYDE en stor tak til Allan – den lille, store dansker, som ene mand har formået at gøre et stivnet koncept underholdende og levende. Og sat TV2 og dommerne i skammekrogen med sin personlighed.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere