Du kan roligt bestille tid hos dronningen, Morten Bødskovl

null

JUSTITSMINISTER MORTEN BØDSKOV løj over for Folketingets Retsudvalg. Han løj overfor Pia Kjærsgaard, og han løj over for hele den danske befolkning.

Manden, der står i spidsen for lov og orden i dette land, opfandt ganske enkelt en løgn og stak alle en plade, da Pia Kjærsgaard ville besøge Christiania i februar 2012.

DET INDRØMMER han nu selv i en række svar til Folketingets Retsudvalg, som nølende blev afsendt i aftes. Bødskov undskylder og beder for sit liv som minister.

Nu kan han pludselig godt se, at det var forkert at føre alle bag lyset og konstruere en løgn, som gik ud på, at Københavns politidirektør desværre var forhindret i at deltage i det planlagte besøg på Christiania, og derfor måtte man aflyse.

Intet kunne være mere forkert. Politidirektøren havde ifølge sin kalender, som er en del af de 36 dokumenter, Retsudvalget fik i aftes, afsat dagen til besøget.

SÅ DU KAN ROLIGT bestille tid hos dronningen, Bødskovl. Vi kan naturligvis ikke have en justitsminister, der først beklager og indrømmer, at han lyver, når det bliver opdaget. Det burde selv for Bødskov være et åbenlyst faktum.

Men han klamrer sig stadig til taburetten, selv om det mest værdige ville være, at han aflyste samrådet i dag og bare gik af.

BØDSKOV HAR uden tvivl været i dårligt selskab sammen med sin gamle DSU-kammerat, PET-chefen Jakob Scharf. Men det er ingen undskyldning for at lyve, når man er landets øverste chef for lov og orden.

Det mest rystende er, at løgnen blev skabt lige der, hvor vi burde kunne forvente den højeste justits, nemlig i treenigheden mellem PET-chefen, Københavns politidirektør og justitsministeren. Nu ved vi, at de forsøgte at snyde os alle.

Derfor må Bødskov følge de to andre, som allerede er smidt ud.

0 kommentarer
Vis kommentarer