Det ligner en løgn

JUSTITSMINISTER Morten Bødskov har aldrig været mere upopulær end netop nu, og det siger ikke så lidt. I oppositionen – både til højre og venstre – venter de bare på at få lov til at save den gren over, som Bødskov klamrer sig til. Og selv i hans eget parti er det nærmest umuligt at få nogen til at sige noget positivt om Bødskov til citat. Han har stødt folk fra sig overalt ved at optræde arrogant, bedrevidende og på kanten af sandheden.

INGEN FØLER, at de skylder Bødskov noget som helst, og han har yderligere bragt sig selv i problemer med sit uskønne og alt for langvarige parløb med PET-chefen Jakob Scharf. Nu ryster grunden for alvor under Bødskov pga. sagen om Pia Kjærsgaards famøse besøg på Christiania. Den sag stinker så meget, at Bødskov snart må kunne lugte sig selv i nakken. En ting er, at Bødskov fik formanden for Folketingets retsudvalg, Anne Baastrup, til at stikke sine kollegaer en nødløgn, alt imens han skjulte sandheden for Pia Kjærsgaard selv; noget andet og langt alvorligere er, at hele grundlaget for, at Kjærsgaard ikke kunne besøge Christiania, ligner en løgn opfundet til lejligheden.

BØDSKOV klynger sig til en indtil videre totalt udokumenteret påstand om, at der tilbage i februar 2012 var en særlig trussel mod Pia Kjærsgaard, som gjorde, at man i første omgang måtte aflyse hendes besøg på Christiania. Den forklaring kan en række kilder i PET, som Ekstra Bladet har talt med, ikke genkende. De peger på, at Pia Kjærsgaard i seks år har været omgivet af livvagter, og at trusselsbilledet mod Kjærsgaard var det samme i februar 2012 som i månederne forud. Hun var hverken mere eller mindre truet.

MAN FÅR derfor den tanke, at den ’særlige trussel’ blot er opfundet, nu hvor stolen for alvor vakler under Bødskov.

Men selv hvis Bødskov er i stand til at dokumentere den ’særlige’ trussel, kan man med god ret spørge, om vi kan have en justitsminister, der går og opererer i det skjulte mod et folketingsmedlem og bagefter får en udvalgsformand til at lyve over for sine kollegaer

Det minder jo om en bananstat! Men mon ikke også Bødskov glider i bananskrællen i næste uge?

0 kommentarer
Vis kommentarer