Klovnen Sohn

PARTIHOPPEREN Ole Sohn nåede kun at være medlem af den socialdemokratiske folketingsgruppe i 48 timer, inden han lagde sig ud med sine nye partikammerater.

EN KRONIK i Jyllands-Posten i går ramte regeringen og S-gruppen som en bombe.

HERI FORESLOG den tidligere erhvervs- og vækstminister, at regeringen indgår en 10-årig håndfæstning med Venstre om at holde erhvervslivets skatter og afgifter i ro samtidigt med, at lønstigningerne bliver lavere end i vore nabolande.

DET FIK øjeblikkeligt fremtrædende socialdemokrater på barrikaderne.

HENRIK SASS slog syv kors for sig og understregede, at ’det her er slet ikke noget, vi overvejer’. Og Mette Frederiksen skyndte sig at fastslå, at det ikke er lønmodtagerne, som har skabt krisen, og at politikerne ikke skal blande sig i løndannelsen på arbejdsmarkedet.

I DEN borgerlige lejr derimod ville jubelen ingen ende tage. En storsmilende Anders Samuelsen tilbød endda Ole Sohn at blive optaget i Liberal Alliances gruppe.

MED SIT nyeste stunt er den gamle kommunistboss et par dage i centrum i manegen på Cirkus Christiansborg. Som klovn.

SELV IKKE en borgerlig regering ville turde gå så langt af frygt for at lægge sig ud med den samlede fagbevægelse.

SOHN VIDSTE formentlig, at hans indlæg ville skabe ballade, selv om han også var inde på emnet i sommer. Men den tidligere SF’er kan være hamrende ligeglad, for han genopstiller ikke og har økonomien på det tørre med minister-vederlag og -pension.

HVEM sagde politikerlede?0 kommentarer
Vis kommentarer