REKORDERNES MAND

LARS LØKKE RASMUSSEN er ikke kun formand for Venstre og leder af oppositionen. Han er en en mand, der bliver ved med at sætte rekorder, og netop som man tror, at nu er han toppet, overgår han igen sig selv.

EKSTRA BLADET afslørede i går, at Lars Løkke benytter statskassen som en kassekredit. Vi taler om en gæld, der er tæt på en halv million kroner. Af en eller anden grund vil manden ikke selv oplyse, hvor stort beløbet er helt præcist, og Moderniseringsstyrelsen, som har pengene til gode, sprudler heller ikke med oplysninger.

LARS LØKKE får 1,5 millioner kroner om året i eftervederlag, fordi han engang har været minister. Men i det beløb skal modregnes hans løn som formand for GGGI, diæterne fra hans luksus-rejser med mere.

MODREGNINGEN skal efter reglerne ske løbende, men dem har Lars Løkke valgt at se bort fra. På den måde er han kommet til at skylde statskassen – skatteyderne – et pænt stort beløb. Og mens vi andre nok skal høre fra det offentlige, hvis skattevæsnet har et sekscifret beløb til gode, så møder Lars Løkke betydeligt større langmodighed fra Moderniseringsstyrelsen, som dog nu har krævet pengene indbetalt.

LARS LØKKE er rekordernes mand.

ALDRIG FØR har en dansk, ledende politiker haft så svært ved at skelne imellem egne og skatteydernes penge. Ingensinde tidligere har en dansk toppolitiker haft så iøjnefaldende problemer med at finde ud af, hvornår en udgift med rimelighed kan dækkes af statskassen, og hvornår man anstændigvis skal betale den selv.

0 kommentarer
Vis kommentarer