Socialistisk Forvirring

SKAL MAN tro den nye formand for SF, Pia Olsen Dyhr, er partiet snart på vej mod nye sejre.

SLUT MED fløjkrige og afhoppere. SF vil trække SR-regeringen mod venstre og kæmpe for den indflydelse, som partiet aldrig fik, da det selv sad i regering.

TJA! Man kan jo også vælge at tro på julemanden.

UANSET hvordan man vender og drejer kåringen af Pia Olsen Dyhr, står ét fast: Hun får den værst tænkelige start på det dårligst tænkelige grundlag.

HUN sætter sig i formandsstolen uden en modkandidat. Ingen af hendes stillere kommer fra SF’s venstrefløj, der lagde SRSF-regeringen død i forbindelse med salget af Dong-aktier til Goldman Sachs.

JA, DET VIRKER nærmest, som om venstrefløjen, der blandt andre tæller fremtrædende folk som Trine Pertou Mach, Lisbeth Bech Poulsen og Özlem Cekic, har valgt at boykotte Pia Olsen Dyhr.

LÆG DERTIL, at Pia Olsen Dyhr ikke engang kunne opnå valg til landsledelsen for to år siden. Tal lige om Socialistisk Forvirring.

DET BEDSTE scenarie for SF og Pia Olsen Dyhr havde været et kampvalg, hvor hun var blevet udfordret af en seriøs modkandidat.

SÅ HAVDE medlemmerne fået en reel og nødvendig diskussion om, hvilken vej SF skal bevæge sig: Skal partiet udstikke en pragmatisk kurs –som Pia Olsen Dyhr vil – eller lægge en mere traditionel, oppositionel linje?

SELV SIGER Pia Olsen Dyhr, at diskussionen kommer på det forestående, ekstraordinære landsmøde. Men diskussionen bliver i givet fald bagvendt, fordi den nykårede formand reelt allerede har lukket den med sin klare udmelding. Hvad er der så at diskutere?

SF’S NYE formand ønskes held og lykke. Hun får brug for det.

0 kommentarer
Vis kommentarer